+ 86 13588290489

sadaya Kategori
EN

Kacang Acorn

  • https://www.nbbrightfastener.com/upload/product/1596087946540724.jpg
  • https://www.nbbrightfastener.com/upload/product/1596087946955944.jpg

Kubah Cap Kacangan DIN1587

Jenis Pembayaran: L / C, T / T, D / P, Western Union
Incoterm: FOB, CFR, CIF, FCA, CPT, CIP
Min. Pesenan: 500 Kilogram
Waktos Pangiriman: 30 Dinten

Taros Kami

  • jéntré produk
  • panalungtikan Kiwari

Info dasar
Bahan: Baja Karbon
Jenis: Kepala héksagon
Sambungan: Bolt umum
Gaya Huluna: Hexagonal
Standar: DIN, ANSI, GB, JIS
Kelas: 8.8


Info tambahan
Pakét: kantong / kotak / karton / palét
Produktivitas: 5000 Ton / Ton per bulan
Merek: BFT
Transportasi: Samudra, Udara
Tempat Asalna: Cina
Kamampuhan Suplai: 500 Ton
Sértipikat: ISO9001
Palabuhan: NINGBO, SHANGHAI


Panjelasan Produk

Kubah Cap kacangan DIN1587

Des / Ngagunakeun: Kacang Acorn, ogé katelah kacang cap, nganggo sirah kenceng anu ngajaga Screws jeung Bolts ti stripping, ngamungkinkeun pikeun dipaké deui saatos pangropéa.

       Hexagon domed cap nut

spésifikasi:
1,Size: M4-24 .1/8-1
2, Standar: DIN, BS, AS, UNI, IFI, JIS, (teu standar aya)
3, Kelas Harta: 5,8,10
4, Bahan: Baja karbon, Baja tahan karat, Kuningan
5.Bérés: Polos, Hideung, Séng, YZP, Hideung Ph, Lempeng Nikel, Lempeng Chrome Dll
6. Tempat Asal: Cina
7. Port of Loading: Shanghai / Ningbo, Cina
8, Pakét: kantong / kotak / karton / palét.
Pakét ageung: 25-30kgs / karton luar, 36-48 karton / palét
Buleud / karton luar: warna-warni janten numutkeun sarat / normal sapertos pabrik.
Palét: Palét lapis Éropa / Euro Fuming palét kai
9. Syarat Pembayaran: T / TL / C
10. Modél No.:DIN1587, Henteu-Standar

11. Waktos Pangiriman: 30-50 Dinten

       

Milari DIN1587 Produsen & pemasok anu idéal? Kami ngagaduhan seueur pilihan dina harga anu hébat pikeun ngabantosan anjeun janten kreatif. Sadaya Kacangan Kubah Cap dijamin kualitas. Kami Pabrik Asal Cina Kacangan Cap DIN1587. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, punten kersa ngahubungi kami.

Kategori Produk: Kacangan> Kacangan Acorn