+ 86 13588290489

sadaya Kategori
EN

Batang Thread B7

  • https://www.nbbrightfastener.com/upload/product/1596702140223526.jpg

ASTM A193 B7 Stud Bolts sareng A194 2h Heavy Hex Nuts

Jenis Pembayaran: L / C, T / T, D / P, Western Union
Incoterm: FOB, CFR, CIF, FCA, CPT, CIP
Min. Pesenan: 400 Kilogram
Waktos Pangiriman: 30 Dinten

Taros Kami

  • jéntré produk
  • panalungtikan Kiwari

Info dasar

Type: Stud


Info tambahan

bungkusan: kantong / kotak / karton / palét

produktivitas: 600 Ton / Ton per bulan

brand: BFT

transportasi: Sagara, Hawa

Tempat Asal: Cina

Supply Pangabisa: 1000 Ton

Sertipikat: ISO9001


Panjelasan Produk

ASTM A193 B7 Bolts Stud sareng A194 2h Kacang Hex Heavy

Des / Ngagunakeun: Batang benang, ogé katelah stud, mangrupikeun rod anu kawilang panjang anu dianggit dina dua tungtung; benang tiasa manjangan sapanjang lengkep


spésifikasi:
1.Size:#10-2.M3-52
2. Standar: ASTM A193 B7, ASTM A194 2H (teu standar aya)
3. Kelas Properti: B7,2H
4. Bahan: Baja karbon, Baja tahan karat, Kuningan
5.Bérés: Polos, Hideung, Séng, YZP, Hideung Ph.HDG. Lempeng Nickel, Chrome Plate Jsb
6. Tempat Asal: Cina
7. Port of Loading: Shanghai / Ningbo, Cina
8.Pakét: Pakét kebat kana Pallet
9. Syarat Pembayaran: T / TL / C
10. No Model: DIN975. DIN976, ASTM A193 B7,ASTM A194 2H batur Henteu-Standar
11. Waktos Pangiriman: 30-50 Dinten
Milari Produsén & supplier ASTM A193 B7 idéal? Kami ngagaduhan seueur pilihan dina harga anu hébat pikeun ngabantosan anjeun kreatif. Sadaya ASTM A194 2H kacangan dijamin kualitas. Kami Cina Asal Pabrik Stud Bolts sareng Kacang. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, punten kersa ngahubungi kami.

Kategori Produk: Batang Thread> Batang Thread B7