+ 86 13588290489

sadaya Kategori
EN

Batang Thread B7

  • https://www.nbbrightfastener.com/upload/product/1596702321714385.jpg

ASTM A193 Kelas B7 Strenegth Luhur Batang Threaded

Jenis pamayaran: L / C, T / T, D / P
Incoterm: FOB, CFR, CIF
Min. Pesenan: 500 Kilogram
Waktos Pangiriman: 45 Dinten

Taros Kami

  • jéntré produk
  • panalungtikan Kiwari

Info dasar
Bahan: Baja Karbon
Sambungan: Bolt umum
Standar: ANSI
Aplikasi: Gedong
Rengse: Hideung


Info tambahan
Pakét: kantong / kotak / karton / palét
Produktivitas: 400 ton per bulan
Merek: BFT
Transportasi: Samudra, Udara
Tempat Asalna: CHINA
Kamampuhan Suplai: 500 ton
Sértipikat: ISO9001
Palabuhan: SHANGHAI, NINGBO

Panjelasan Produk

ASTM A193 Kelas B7 Strenegth Luhur Batang Threaded

spésifikasi:

       

spésifikasi:
1. DES: ASTM A193 Kelas B7

2. Ukuran: 1/4 "-4"

Kakuatan sareng Kamampuh, Suhu Suhu:

Bolts Stud ASTM A193 Kelas B7Stud Bolts ASTM A193 Kelas B7
3. Rinci Materail:
1). ASTM A-193
2) .ASTM A-320
3). Baja Karbon, Baja Karbon Pertengahan, Baja Paduan, Baja Stailess
4. Tradisi Surélék Surélék:
Polos, Hideung, Panas-beuleum Galvanizing, Séng Hapus, Séng Konéng, Séng Hideung, Tambaga Konéng, Dacromet, jsb.
5..Detail Quantity Inspection:
1). 100% pamariksaan nalika Produksi
2). Departemén QC
6. Data Packing Rincian:
pcs * box, box * karton, karton & the pallent
Ukuran karton: 250 * 280 * 170/370 * 320
Beurat karton: 0.2567kg
7. Nyarankeun kacangan
1). ASTM A193 Gr.B7 stud baut sareng kacang ASxt A194 Gr.2H beurat hext
2). ASTM A193 Gr.B7M stud baut sareng ASTM A194 Gr.2HM kacang hext beurat
3). ASTM A193 Gr.B16 stud bolts kalayan kacang ASxt A194 Gr.4 hext beurat
Milari Produsén & supplier ASTM A193 Kelas B7 Rods idéal? Kami ngagaduhan seueur pilihan dina harga anu hébat pikeun ngabantosan anjeun kreatif. Sadaya Batang Kakuatan Tinggi dijamin kualitas. Kami Pabrik Asal Cina tina Batang Threaded Pinuh. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, punten kersa ngahubungi kami.

Kategori Produk: Batang Thread> Batang Thread B7