+ 86 13588290489

sadaya Kategori
EN

Bal Joint Pencét

  • https://www.nbbrightfastener.com/upload/product/1596098905215916.jpg
  • https://www.nbbrightfastener.com/upload/product/1596098905651589.jpg
  • https://www.nbbrightfastener.com/upload/product/1596098905879227.jpg
  • https://www.nbbrightfastener.com/upload/product/1596098906650183.jpg
  • https://www.nbbrightfastener.com/upload/product/1596098906407094.jpg
  • https://www.nbbrightfastener.com/upload/product/1596098907566877.jpg

Alat Pencét Joint Ball Joint Removal Press

Harga Satuan: USD 20 - 22 / Kantong / Tas  
Jenis Pembayaran: L / C, T / T, D / P, Paypal, Money Gram, Western Union
Incoterm: FOB, CFR, CIF, EXW, FCA, CPT, CIP
Min. Pesenan: 500 Kantong / Kantong
Waktos Pangiriman: 40 Dinten

Taros Kami

  • jéntré produk
  • panalungtikan Kiwari

Info dasar

Jenis Alat Tés: nu lain

sertifikasi: CE, ISO, RoHS

kaayaan: anyar

standar: standar


Info tambahan

bungkusan: Paket Massal

brand: BrightFastener

transportasi: Sagara, Bumi, Hawa

Tempat Asal: ZHEJIANG

Sertipikat: ISO

port: NINGBO PORT


Panjelasan Produk

Kit jasa kalebet pencét C-frame sareng pamasangan sareng panyabutan
adaptor. Serelek ngajalin sareng diubaran ku oksida hideung pikeun nolak karat sareng korosi.
● Serelek baja palsu sareng perlakuan oksida hideung pikeun nolak korosi kanggo
pagelaran saumur hirup
● Cabut sareng pasang sambungan bola, sendi U sareng rem jangkar Pin

       

       Bola Joint Press-1

Milarian idéal Bal Joint Pencét Pabrikan & pemasok? Kami ngagaduhan seueur pilihan dina harga anu hébat pikeun ngabantosan anjeun kreatif. Sadaya Ball Joint Removal dijamin kualitas. Kami Cina Asal Pabrik Bola Pencét Alat. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, punten kersa ngahubungi kami.

Kategori produk: Bola Joint Press