+ 86 13588290489

sadaya Kategori
EN

Bolts

  • https://www.nbbrightfastener.com/upload/product/1595312554748136.jpg
  • https://www.nbbrightfastener.com/upload/product/1596782435134838.jpg
  • https://www.nbbrightfastener.com/upload/product/1596782435950478.jpg

Bolt sirah DIN933 / DIN931

Jenis Pembayaran: L / C, T / T

Incoterm: FOB, CFR, CIF, FCA, CPT, CIP

Min. Pesenan: 1000 Kilogram

Pangiriman Time: 45 Days

Taros Kami

  • jéntré produk
  • panalungtikan Kiwari

Panjelasan Produk

Kualitas tinggi Thread Full Hex Bolts DIN933
Des: Sekrup, atanapi baud, mangrupikeun jinis pengikat anu dicirikeun ku hélik,
1.Size: M5-64. 8#-2 1/2"

2. Standar: DIN, ANSI / ASME, BS, JIS (teu standar aya)

3. Kelas Properti: 4.6 4.8 5.8 6.8 8.8 10.9.12.9, SAE J428 Kelas 2.5.8.10

4. Bahan: Baja karbon, Baja tahan karat, Kuningan

5.Bérés: Polos, Hideung, Séng, YZP, Hideung Ph. HDG. Lempeng Nikel, Lempeng Chrome Dll

6. Tempat Asal: Cina

7. Port of Loading: Shanghai / Ningbo, Cina

8.Pakét: kantong / kotak / karton / palét.

● Pangemasan ageung: 25-30kgs / karton luar, 36-48 karton / palét

● Buleud / karton luar: warna-warni janten numutkeun sarat / normal sapertos pabrik.

● Palét: Palét lapis Éropa / Euro Fuming palét kai

● Syarat Pamayaran: T / TL / C

● Modél No .: DIN933, DIN931, DIN558, DIN601, DIN960, DIN961, DIN7990,

● ASME B18.2.1, spésifikasi SAE J429 & ASTM A307

● Waktu Pangiriman: normal nyaéta 15-30 Dinten, numutkeun pesenan

Hex cap Screws: sareng alat mékanis utas anu diaméterna 1/4 "diaméterna atanapi langkung ageung, kalayan dipangkas, ku raray mesin cuci, sirah hex sareng raray mesin cuci dina permukaan bantalan.
Headmark: numutkeun standar (dua garis nganggo Logo, tilu garis nganggo logo jsb.)
Hex Tap Bolts: hex head baut sareng titik mesin anu dianggit kana sirah.
Henteu aya Mesin Cuci, teu gaduh sambel sareng benang lengkep