+ 86 13588290489

sadaya Kategori
EN

Gandéngan Kacang

  • https://www.nbbrightfastener.com/upload/product/1596088373182878.jpg

DIN6334 Hex Panjang Kopling Kacang

Jenis Pembayaran: L / C, T / T
Incoterm: FOB, CFR
Min. Pesenan: 1000 Kilogram
Waktos Pangiriman: 45 Dinten

Taros Kami

  • jéntré produk
  • panalungtikan Kiwari

Info dasar
Modél No.: DIN6334
Bahan: Baja Karbon
Jenis: Kepala héksagon
Sambungan: Bolt umum
Gaya Huluna: Hexagonal
Standar: DIN
Kelas: 8.8


Info tambahan
Pakét: kantong / kotak / karton / palét
Produktivitas: 100 Ton Per Bulan
Merek: BFT
Transportasi: Samudra, Udara
Tempat Asalna: Cina
Kamampuhan Suplai: 100 Ton
Sértipikat: ISO9001
Palabuhan: Shanghai, Ningbo


Panjelasan Produk

spésifikasi:
1,Size: M3-64 .1/4-2 1/2
2, Standar: DIN, BS, AS, UNI, IFI, JIS, (54898476, teu standar aya)
3, Kelas Harta: 5,8,10
4, Bahan: Baja karbon, Baja tahan karat, Kuningan
5.Bérés: Polos, Hideung, Séng, YZP, Hideung Ph.HDG. Lempeng Nickel, Chrome Plate Jsb
6. Tempat Asal: Cina
7. Port of Loading: Shanghai / Ningbo, Cina
8, Pakét: kantong / kotak / karton / palét.
Pakét ageung: 25-30kgs / karton luar, 36-48 karton / palét
Buleud / karton luar: warna-warni janten numutkeun sarat / normal sapertos pabrik.
Palét: Palét lapis Éropa / Euro Fuming palét kai
9. Syarat Pembayaran: T / TL / C
10. Modél No.: DIN 6334, Henteu-Standar

11. Waktos Pangiriman: 30-50 Dinten

Milarian ideal DIN6334 Long Nut Manufacturer & supplier? Kami ngagaduhan seueur pilihan dina harga anu hébat pikeun ngabantosan anjeun kreatif. Sadaya DIN6334 Hex Panjang Gandeng Nut dijamin kualitas. Kami Pabrik Asal Cina tina Hex Long Coupling Nut. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, punten kersa ngahubungi kami.

Kategori Produk: Kacangan> Kopling Kacang