+ 86 13588290489

sadaya Kategori
EN

Gandéngan Kacang

  • https://www.nbbrightfastener.com/upload/product/1596088481820607.jpg
  • https://www.nbbrightfastener.com/upload/product/1596088482329062.jpg
  • https://www.nbbrightfastener.com/upload/product/1596088490562110.jpg

Hexagon Long Coupling Kacangan

Jenis Pembayaran: L / C, T / T, D / P, Western Union
Incoterm: FOB, CFR, CIF, FCA, CPT, CIP
Min. Pesenan: 1000 Kilogram
Waktos Pangiriman: 30 Dinten

Taros Kami

  • jéntré produk
  • panalungtikan Kiwari

Info dasar
Modél No.: DIN6334
Bahan: Baja Karbon
Jenis: Kepala héksagon
Sambungan: Bolt umum
Gaya Huluna: Hexagonal
Standar: DIN
Kelas: 8.8


Info tambahan
Pakét: kantong / kotak / karton / palét
Produktivitas: 600 Ton per bulan
Merek: BFT
Transportasi: Samudra, Udara
Tempat Asalna: Cina
Kamampuhan Suplai: 1000 Ton
Sértipikat: ISO9001
Palabuhan: NINGBO, SHANGHAI


Panjelasan Produk

Hexagon Panjang Gandéngan Kacang

Des / Ngagunakeun: Nut mangrupikeun jinis pengikat kalayan liang benang. kacangan ampir-ampiran digunakeun sabalikna hiji sambung kawin pikeun nyepetkeun tumpukan bagian babarengan.

       

spésifikasi:
1, Ukuran: M6-M48.
2, Standar: DIN, BS, AS, UNI, IFI, JIS (teu standar aya)
3, Kelas Harta: 5, 8, 10
4, Bahan: Baja karbon, Baja tahan karat, Kuningan
5, Rengse: Polos, Hideung, Seng, YZP, Hideung Ph, HDG, Lempeng Nikel, Lempeng Chrome Dll
6, Tempat Asalna: Cina
7, Palabuhan Ngunggah: Shanghai / Ningbo, Cina
8, Pakét: kantong / kotak / karton / palét.
Pakét ageung: 25-30kgs / karton luar, 36-48 karton / palét
Buleud / karton luar: warna-warni janten numutkeun sarat / normal sapertos pabrik.
Palét: Palét lapis Éropa / Euro Fuming palét kai
9, Syarat Pamayaran: T / T, L / C.
10, Model No.: DIN6334, Non-Standar

11, Waktos Pangiriman: 30-50 Dinten

       Din6334 2

Milari DIN6334 Kopling Kacang Pabrik idéal & pemasok? Kami ngagaduhan seueur pilihan dina harga anu hébat pikeun ngabantosan anjeun janten kreatif. Kabéh Hex Kopling Kacangan dijamin kualitas. Kami Cina Asal Pabrik Long Hex kacangan. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, punten kersa ngahubungi kami.

Kategori Produk: Kacangan> Kopling Kacang