+ 86 13588290489

sadaya Kategori
EN

DIN 975 Batang Dibakar

  • https://www.nbbrightfastener.com/upload/product/1596699457702814.jpg

8.8 Kelas DIN 975 Batang Thread

Jenis Pembayaran: L / C, T / T, D / P, Western Union
Incoterm: FOB, CFR, CIF
Min. Pesenan: 500 Kilogram
Waktos Pangiriman: 45 Dinten

Taros Kami

  • jéntré produk
  • panalungtikan Kiwari

Info dasar
Bahan: Baja Karbon
Sambungan: Bolt umum
Standar: ANSI, DIN
Kelas: 8.8
Aplikasi: Industri Kimia


Info tambahan
Pakét: kantong / kotak / karton / palét.
Produktivitas: 400 Ton per bulan
Merek: BFT
Transportasi: Samudra, Udara
Tempat Asalna: Zhengjiang, Cina
Kamampuhan Suplai: 400 Ton per bulan
Sértipikat: ISO9001


Panjelasan Produk

8.8 Kelas DIN 975 Batang Thread

spésifikasi:

1. Bolts Stud ASTM A193 Kelas B7
Stanard: IFI-136 2002
2. Ukuran, Kakuatan sareng Kamampuh, Suhu Suhu:
Stud Bolts ASTM A193 Kelas B7Stt Bolts ASTM A193 Kelas B7
3. Rinci Materail:
1). ASTM A-193
2) .ASTM A-320
3). Baja Karbon, Baja Karbon Pertengahan, Baja Paduan, Baja Stailess
4. Tradisi Surélék Surélék:
Polos, Hideung, Panas-beuleum Galvanizing, Séng Hapus, Séng Konéng, Séng Hideung, Tambaga Konéng, Dacromet, jsb.
5..Detail Quantity Inspection:
1). 100% pamariksaan nalika Produksi
2). Departemén QC
6. Data Packing Rincian:
pcs * box, box * karton, karton & the pallent
Ukuran karton: 250 * 280 * 170/370 * 320
Beurat karton: 0.2567kg
7. Nyarankeun kacangan
1). ASTM A193 Gr.B7 stud baut sareng kacang ASxt A194 Gr.2H beurat hext
2). ASTM A193 Gr.B7M stud baut sareng ASTM A194 Gr.2HM kacang hext beurat

       3). ASTM A193 Gr.B16 stud bolts kalayan kacang ASxt A194 Gr.4 hext beurat

       1234556789

Milari DIN 975 Rods Produsen & pemasok anu idéal? Kami ngagaduhan seueur pilihan dina harga anu hébat pikeun ngabantosan anjeun janten kreatif. Sadaya Batang Thread dijamin kualitas. Kami Pabrik Asal Cina tina 8.8 Kelas DIN 975 Batang Thread. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, punten kersa ngahubungi kami.

Kategori Produk: Batang Thread> Rod DIN 975 Threaded Rod