+ 86 13588290489

sadaya Kategori
EN

Asesoris Listrik

  • https://www.nbbrightfastener.com/upload/product/1595311624572690.jpg

Bal-Clevis sareng Bagian Soket-Panon

Min. Pesenan: 200-500KGS
Waktos Pangiriman: 30 Dinten

Taros Kami

  • jéntré produk
  • panalungtikan Kiwari

Info tambahan

bungkusan: kantong / kotak / karton / palét

brand: Brightfast

Tempat Asal: Cina

Supply Pangabisa: 1000

Sertipikat: ISO9001


Panjelasan Produk

Bal-Clevis sareng Soket-Panon Bagian Milari idéal Bal Clevis Pabrikan & pemasok? Kami ngagaduhan seueur pilihan dina harga anu hébat pikeun ngabantosan anjeun janten kreatif. Sadaya Bola-Clevis Sareng Soket-Panon dijamin kualitas. Kami Pabrik Asal Cina tina Ball-Clevis Sareng Bagian Soket-Panon. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, punten kersa ngahubungi kami.

Kategori Produk: Asesoris Listrik