+ 86 13588290489

sadaya Kategori
EN

Bolts panon

  • https://www.nbbrightfastener.com/upload/product/1596077481292303.jpg

DIN444 Baut Baja Karbon Kualitas Tinggi

Jenis pamayaran: L / C, T / T, Western Union
Incoterm: FOB, CFR, CIF
Min. Pesenan: 1000 Kilogram
Waktos Pangiriman: 50 Dinten

Taros Kami

  • jéntré produk
  • panalungtikan Kiwari

Info dasar

Model No .: DIN444

bahan: karbon Steel

sambungan: Umum Bolt

standar: DIN

kelas: 4.8

aplikasi: mesin

finish: hideung


Info tambahan

bungkusan: kantong / kotak / karton / palét

produktivitas: 100 Ton per bulan

brand: BFT

transportasi: Sagara, Hawa

Tempat Asal: Cina

Supply Pangabisa: ton 100

Sertipikat: ISO9001

port: SHANGHAI, NINGBO


Panjelasan Produk

DIN444 Baja Karbon Berkualitas Tinggi Bolts panon

Des: Bolt panon mangrupikeun sekrup anu nganggo loop dina hiji tungtung sareng benang dina tungtung anu sanés. Panon Bolts ilahar dipaké pikeun ngagantelkeun kabel kana objék, contona ngalampirkeun tali kana tukangeun lukisan kanggo ngantep lukisan ngagantung tina paku dina témbok.


spésifikasi:

1. Ukuran: M5-M39
2. Standar: DIN444, UNI 6058 (teu standar sayogi)
3. Kelas Properti: 4.8, 8.8
4. Bahan: Baja karbon, Baja tahan karat, Kuningan
5.Bérés: Polos, Hideung, Séng, YZP, Hideung Ph, HDG, Lempeng Nikel, Lempeng Chrome Dll
6. Tempat Asal: Cina
7. Port of Loading: Shanghai / Ningbo, Cina
8.Pakét: kantong / kotak / karton / palét

Pakét ageung: 25-30kgs / karton luar, 36-48 karton / palét

Buleud / karton luar: warna-warni janten numutkeun sarat / normal sapertos pabrik

Palét: Palét lapis Éropa / Euro Fuming palét kai

9. Syarat Pembayaran: T / T, L / C

10. No Model: DIN444, Non-Standar

11. Waktos Pangiriman: 30-50 Dinten

       sambel panonukuran baud panon

Milari Produsen & pemasok DIN444 Bolts Panon anu saé? Kami ngagaduhan seueur pilihan dina harga anu hébat pikeun ngabantosan anjeun kreatif. Sadaya Bolt Panon Baja Karbon Kualitas Tinggi dijamin kualitas. Kami Pabrik Asal Cina tina Bolts Panon Kualitas Tinggi. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, punten kersa ngahubungi kami.

Kategori Produk: Baut> Bolt Panon