+ 86 13588290489

sadaya Kategori
EN

Bolts panon

  • https://www.nbbrightfastener.com/upload/product/1596077519562525.jpg

Kualitas tinggi DIN444 Baut Panon

Jenis Pembayaran: L / C, T / T
Incoterm: FOB, CIF
Min. Pesenan: 1000 Kilogram
Waktos Pangiriman: 60 Dinten

Taros Kami

  • jéntré produk
  • panalungtikan Kiwari

Info dasar

bahan: karbon Steel

Type: Sirah Bunder

sambungan: Umum Bolt

Bolts Hinged: buleud

standar: DIN

kelas: 8.8

aplikasi: mesin

finish: Plated Néng Blue-White


Info tambahan

bungkusan: kantong / kotak / karton / palét

produktivitas: 100 Ton per Bulan

brand: BFT

transportasi: Sagara, Hawa

Tempat Asal: Cina

Supply Pangabisa: ton 100

Sertipikat: ISO9001

port: Shanghai, Ningbo

Panjelasan Produk

Kualitas tinggi DIN444 Baut Panon

Des: Bolt panon mangrupikeun sekrup anu nganggo loop dina hiji tungtung sareng benang dina tungtung anu sanés. Panon Bolts ilahar dipaké pikeun ngagantelkeun kabel kana objék, contona ngalampirkeun tali kana tukangeun lukisan kanggo ngantep lukisan ngagantung tina paku dina témbok.


spésifikasi:

1. Ukuran: M5-M39
2. Standar: DIN444, UNI 6058 (teu standar sayogi)
3. Kelas Properti: 4.8, 8.8
4. Bahan: Baja karbon, Baja tahan karat, Kuningan
5.Bérés: Polos, Hideung, Séng, YZP, Hideung Ph, HDG, Lempeng Nikel, Lempeng Chrome Dll
6. Tempat Asal: Cina
7. Port of Loading: Shanghai / Ningbo, Cina
8.Pakét: kantong / kotak / karton / palét

Pakét ageung: 25-30kgs / karton luar, 36-48 karton / palét

Buleud / karton luar: warna-warni janten numutkeun sarat / normal sapertos pabrik

Palét: Palét lapis Éropa / Euro Fuming palét kai

9. Syarat Pembayaran: T / T, L / C

10. No Model: DIN444, Non-Standar

11. Waktos Pangiriman: 30-50 Dinten

Milari Produsén & pemasok Kualitas DIN444 Bolt anu saé? Kami ngagaduhan seueur pilihan dina harga anu hébat pikeun ngabantosan anjeun janten kreatif. Sadaya DIN444 Eye Bolt dijamin kualitas. Kami Pabrik Asal Cina tina Bolt Panon Kualitas Tinggi. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, punten kersa ngahubungi kami.

Kategori Produk: Baut> Bolt Panon