+ 86 13588290489

sadaya Kategori
EN

Bolt Flange & Boléd Hex Boléd

  • https://www.nbbrightfastener.com/upload/product/1596016890521708.jpg
  • https://www.nbbrightfastener.com/upload/product/1596787548720156.jpg
  • https://www.nbbrightfastener.com/upload/product/1596787549842172.jpg
  • https://www.nbbrightfastener.com/upload/product/1596787549179783.jpg

Hex Flange Bolt sareng Hollow

Harga Satuan: 0.01 ~ 0.5 USD
Jenis Pembayaran: T / T, L / C, D / P, Western Union
Min. Pesenan: 200 Kilogram
Waktos Pangiriman: 30 Dinten

Taros Kami

  • jéntré produk
  • panalungtikan Kiwari

Info tambahan

bungkusan: kantong / kotak / karton / palét

produktivitas: 600 Ton per bulan

brand: Brightfast

transportasi: Sagara, Hawa

Tempat Asal: Cina

Supply Pangabisa: 1000

Sertipikat: ISO9001

Panjelasan Produk

Des: Bolt sareng raray Flange, dua jinis nganggo sirah: kerung / cembung, sareng raray nganggo serrated / tanpa Serrated

spésifikasi:
1. Ukuran: M5-20 .8 # - 3/4
2. Standar: DIN, BS, JIS, (teu standar aya)
3. Kelas Properti: 4.6 4.8.5.8.6.8.8.8.10.9.12.9
4. Bahan: Baja karbon, Baja tahan karat, Kuningan
5.Bérés: Polos, Hideung, Séng, YZP, Hideung Ph.HDG. Lempeng Nickel, Chrome Plate Jsb
6. Tempat Asal: Cina
7. Port of Loading: Shanghai / Ningbo, Cina
8.Pakét: kantong / kotak / karton / palét.
Pakét ageung: 25-30kgs / karton luar, 36-48 karton / palét

Buleud / karton luar: warna-warni janten numutkeun sarat / normal sapertos pabrik.

Palét: Palét lapis Éropa / Euro Fuming palét kai

9. Syarat Pembayaran: T / TL / C

10. Modél No.:DIN6921.JIS B 1189.Boten Standar

11. Waktos Pangiriman: 30-50 Dinten

       

Milari Hex Flange Bolt Manufacturer & supplier? Kami ngagaduhan seueur pilihan dina harga anu hébat pikeun ngabantosan anjeun kreatif. Sadaya Hex Bolt With Hollow dijamin kualitas. Kami Pabrik Asal Cina Hex Flange Bolt Sareng kerung. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, punten kersa ngahubungi kami.

Kategori Produk: Baut> Baja Flange & Boks Hex Berlapis