+ 86 13588290489

sadaya Kategori
EN

Bolt Flange & Boléd Hex Boléd

  • https://www.nbbrightfastener.com/upload/product/1596015180803376.jpg
  • https://www.nbbrightfastener.com/upload/product/1596787969150294.jpg
  • https://www.nbbrightfastener.com/upload/product/1596787969161881.jpg

Kualitas High JIS B1189 Hex Flange Bolt

Jenis Pembayaran: L / C, T / T
Incoterm: FOB, CFR, CIF
Min. Pesenan: 1000 Kilogram
Waktos Pangiriman: 45 Dinten

Taros Kami

  • jéntré produk
  • panalungtikan Kiwari

Info dasar
Modél No.: JIS B1189
Bahan: Baja Karbon
Jenis: Kepala héksagon
Sambungan: Bolt umum
Bolts Hinged: Hexagonal
Standar: JIS
Kelas: 10.9
Aplikasi: Mesin
Rengse: Biru-Bodas Séng Dilapis

Info tambahan
Pakét: kantong / kotak / karton / palét
Produktivitas: 50 Ton Per Bulan
Merek: BFT
Transportasi: Samudra, Udara
Tempat Asalna: Cina
Kamampuhan Suplai: 100 Ton
Sértipikat: ISO9001
Palabuhan: Shanghai, Ningbo

Panjelasan Produk

Kualitas High JIS B1189 Hex Flange Bolt

Des: Bolt sareng raray Flange, dua jinis nganggo sirah: kerung / cembung, sareng raray nganggo serrated / tanpa Serrated
spésifikasi:
1. Ukuran: M5-20, 8 # - 3/4 "
2. Standar: DIN, BS, JIS (teu standar aya)
3. Kelas Properti: 4.6, 4.8, 5.8, 6.8, 8.8, 10.9, 12.9
4. Bahan: Baja karbon, Baja tahan karat, Kuningan
5.Bérés: Polos, Hideung, Séng, YZP, Hideung Ph, HDG, Lempeng Nikel, Lempeng Chrome Dll
6. Tempat Asal: Cina
7. Port of Loading: Shanghai / Ningbo, Cina
8.Pakét: kantong / kotak / karton / palét
Pakét ageung: 25-30kgs / karton luar, 36-48 karton / palét

Buleud / karton luar: warna-warni janten numutkeun sarat / normal sapertos pabrik

Palét: Palét lapis Éropa / Euro Fuming palét kai

9. Syarat Pembayaran: T / T, L / C

10. No Model: DIN6921, JIS B 1189, ISO4162 (Non-Standard)

11. Waktos Pangiriman: 30-50 Dinten

Milari Produsén & pemasok Kualitas Tinggi Hex Flange Bolt idéal? Kami ngagaduhan seueur pilihan dina harga anu hébat pikeun ngabantosan anjeun kreatif. Sadaya JIS B1189 Hex Flange Bolt dijamin kualitas. Kami Cina Asal Pabrik Kualitas Tinggi JIS B1189 Hex Flange Bolt. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, punten kersa ngahubungi kami.

Kategori Produk: Baut> Baja Flange & Boks Hex Berlapis