+ 86 13588290489

sadaya Kategori
EN

Kacang Flange

  • https://www.nbbrightfastener.com/upload/product/1596088694838403.jpg

DIN6923 Carbon Steel Hex Flange Kacangan

Jenis pamayaran: L / C, T / T, D / P, Paypal
Incoterm: FOB, CFR, CIF, FCA, CPT, CIP
Min. Pesenan: 1000 Kilogram
Waktos Pangiriman: 45 Dinten

Taros Kami

  • jéntré produk
  • panalungtikan Kiwari

Info dasar
Modél No.: DIN6923
Bahan: Baja Karbon
Jenis: Kepala héksagon
Sambungan: Bolt umum
Gaya Huluna: Hexagonal
Standar: DIN
Kelas: 8.8


Info tambahan
Pakét: kantong / kotak / karton / palét
Produktivitas: 100 Ton per bulan
Merek: BFT
Transportasi: Samudra, Udara
Tempat Asalna: Cina
Kamampuhan Suplai: 100 Ton
Sértipikat: ISO9001
Palabuhan: Shanghai, Ningbo


Panjelasan Produk

DIN6923 Baja Karbon Hex Flange Kacangan      

Des / Ngagunakeun: Flange nut mangrupikeun kacang anu ngagaduhan flange lega dina hiji tungtung anu janten mesin cuci anu teu terintegrasi.        

ieu kacangan lolobana bentukna héksagonal sareng diwangun tina waja anu dikeras sareng dilapis ku seng.
Flange tiasa janten serrated kanggo nyayogikeun tindakan ngonci.  


spésifikasi:
1. Ukuran: M5-20
2. Standar: DIN, BS, AS, UNI, IFI, JIS (teu standar aya)
3. Kelas Properti: 8.8, 10.9
4. Bahan: Baja karbon, Baja tahan karat, Kuningan
5.Bérés: Polos, Hideung, Séng, YZP, Hideung Ph, HDG, Lempeng Nikel, Lempeng Chrome Dll
6. Tempat Asal: Cina
7. Port of Loading: Shanghai / Ningbo, Cina
8.Pakét: kantong / kotak / karton / palét
· Pangemasan ageung: 25-30kgs / karton luar, 36-48 karton / palét
· Buleud / karton luar: warna-warni janten numutkeun sarat / normal sapertos pabrik
· Palét: Palét kayu lapis Éropa / Euro Fuming palét kai
9. Syarat Pembayaran: T / T, L / C
10. No Model: DIN6923, Non-Standar
       

       11. Waktos Pangiriman: 30-50 Dinten        

       

       Ukuran DIN6923        

Milari DIN6923 Carbon Steel Hex idéal Kacang Flange Pabrikan & pemasok? Kami ngagaduhan seueur pilihan dina harga anu hébat pikeun ngabantosan anjeun kreatif. Sadaya Kacang Hex Flange dijamin kualitas. Kami Pabrik Asal Cina tina DIN6923 Karbon Steel. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, punten kersa ngahubungi kami.

Kategori Produk: Kacangan> Kacangan Flange