+ 86 13588290489

sadaya Kategori
EN

Kacang Flange

  • https://www.nbbrightfastener.com/upload/product/1596088817631873.jpg

Kualitas tinggi DIN6923 Hexagon Flange Nuts

Jenis Pembayaran: L / C, T / T
Incoterm: FOB, CIF
Min. Pesenan: 1000 Kilogram
Waktos Pangiriman: 45 Dinten

Taros Kami

  • jéntré produk
  • panalungtikan Kiwari

Info dasar
Modél No.: DIN6923
Bahan: Baja Karbon
Ketik: Kepala Hexagon With Flange
Sambungan: Bolt umum
Gaya Huluna: Hexagonal
Standar: DIN
Kelas: 8.8


Info tambahan
Pakét: kantong / kotak / karton / palét
Produktivitas: 100 Ton Per Bulan
Merek: BFT
Transportasi: Samudra, Udara
Tempat Asalna: Cina
Kamampuhan Suplai: 100 Ton
Sértipikat: ISO9001
Palabuhan: Shanghai, Ningbo

Panjelasan Produk

High Quality DIN6923 Hexagon Flange Kacangan

Des / Ngagunakeun: flange nut nyaéta mur anu ngagaduhan flange lega dina hiji tungtung anu janten mesin cuci anu teu terpadu.

ieu kacangan lolobana bentukna héksagonal sareng diwangun tina waja anu dikeras sareng dilapis ku seng.
Flange tiasa janten serrated kanggo nyayogikeun tindakan ngonci.


spésifikasi:

1, Ukuran: M4-22
2, Standar: DIN, BS, AS, UNI, IFI, JIS (teu standar aya)
3, Kelas Harta: 8.8, 10.9
4, Bahan: Baja karbon, Baja tahan karat, Kuningan
5.Bérés: Polos, Hideung, Séng, YZP, Hideung Ph, HDG, Lempeng Nikel, Lempeng Chrome Dll
6. Tempat Asal: Cina
7. Port of Loading: Shanghai / Ningbo, Cina
8, Pakét: kantong / kotak / karton / palét
· Pangemasan ageung: 25-30kgs / karton luar, 36-48 karton / palét
· Buleud / karton luar: warna-warni janten numutkeun sarat / normal sapertos pabrik
· Palét: Palét kayu lapis Éropa / Euro Fuming palét kai
· 9. Syarat Pembayaran: T / T, L / C
· 10.Model No .: DIN6923, Non-Standard

· 11.Delivery Time: 30-50 Day

Looking for ideal High Quality DIN6923 Nuts Manufacturer & supplier ? We have a wide selection at great prices to help you get creative. All the DIN6923 Hexagon Kacang Flange are quality guaranteed. We are China Origin Factory of High Quality Hexagon Flange Nuts. If you have any question, please feel free to contact us.

Kategori Produk: Kacangan> Kacangan Flange