+ 86 13588290489

sadaya Kategori
EN

Kacang Flange

  • https://www.nbbrightfastener.com/upload/product/1596088605341773.jpg

Non-standar flange Nut

Jenis Pembayaran: L / C, T / T, D / P, Western Union
Incoterm: FOB, CFR, CIF, FCA, CPT, CIP
Min. Pesenan: 500 Kilogram
Waktos Pangiriman: 30 Dinten

Taros Kami

  • jéntré produk
  • panalungtikan Kiwari

Info dasar
Bahan: Baja Karbon
Jenis: Kepala héksagon
Sambungan: Bolt umum
Gaya Huluna: Hexagonal
Standar: DIN, ANSI, GB
Kelas: 8.8


Info tambahan
Pakét: kantong / kotak / karton / palét
Produktivitas: 500T per bulan
Merek: BFT
Transportasi: Samudra
Tempat Asalna: Cina
Kamampuhan Suplai: 1000
Sértipikat: ISO9001


Panjelasan Produk

Des / Ngagunakeun: flange nut nyaéta mur anu ngagaduhan flange lega dina hiji tungtung anu janten mesin cuci anu teu terpadu.
ieu kacangan lolobana bentukna héksagonal sareng diwangun tina waja anu dikeras sareng dilapis ku seng.
Flange tiasa janten serrated kanggo nyayogikeun tindakan ngonci.

spésifikasi:
1, Ukuran: M4-22
2, Standar: DIN, BS, AS, UNI, IFI, JIS, (teu standar aya)
3, Kelas Harta: 8.8.10.9
4, Bahan: Baja karbon, Baja tahan karat, Kuningan
5.Bérés: Polos, Hideung, Séng, YZP, Hideung Ph.HDG. Lempeng Nickel, Chrome Plate Jsb
6. Tempat Asal: Cina
7. Port of Loading: Shanghai / Ningbo, Cina
8, Pakét: kantong / kotak / karton / palét.
· Pangemasan ageung: 25-30kgs / karton luar, 36-48 karton / palét
· Buleud / karton luar: warna-warni janten numutkeun sarat / normal sapertos pabrik.
· Palét: Palét kayu lapis Éropa / Euro Fuming palét kai
· 9. Syarat Pamayaran: T / TL / C
· 10.Modél No.:DIN6923.Non-Standar

       · 11. Waktos Pangiriman: 30-50 Dinten

       

Milarian idéal Kacang Flange Pabrikan & pemasok? Kami ngagaduhan seueur pilihan dina harga anu hébat pikeun ngabantosan anjeun janten kreatif. Kabéh Flange Konci Nut are quality guaranteed. We are China Origin Factory of Non-Standard Flange Nut. If you have any question, please feel free to contact us.

Kategori Produk: Kacangan> Kacangan Flange