+ 86 13588290489

sadaya Kategori
EN

Mesin Basuh

  • https://www.nbbrightfastener.com/upload/product/1596072541489737.jpg

Baja Datar Mesin Cuci DIN125A

Min. Pesenan: 200-500KGS
Waktos Pangiriman: 30 Dinten

Taros Kami

  • jéntré produk
  • panalungtikan Kiwari

Info tambahan
Pakét: kantong / kotak / karton / palét
Merk: Brightfast
Tempat Asalna: Cina
Kamampuhan Suplai: 1000
Sértipikat: ISO9001


Panjelasan Produk

Des / Ngagunakeun: Mesin cuci nyaéta pelat ipis (ilaharna sapertos disk) sareng liang (ilaharna di tengahna) anu biasana dianggo pikeun ngadistribusikaeun beban pengikat utas,
Washers biasana logam atanapi plastik

spésifikasi:
1. Ukuran: M3-76
2. Standar: DIN, UNI, JIS, (teu standar aya)
3. Kelas Properti: Salaku Standar
4. Bahan: Baja karbon, Baja tahan karat, Kuningan
5.Bérés: Polos, Hideung, Séng, YZP, Hideung Ph.HDG. Lempeng Nickel, Chrome Plate Jsb
6. Tempat Asal: Cina
7. Port of Loading: Shanghai / Ningbo, Cina
8.Pakét: kantong / kotak / karton / palét.
Pakét ageung: 25-30kgs / karton luar, 36-48 karton / palét
Buleud / karton luar: warna-warni janten numutkeun sarat / normal sapertos pabrik.
Palét: Palét lapis Éropa / Euro Fuming palét kai
9. Syarat Pembayaran: T / TL / C
10. No Model: DIN125 DIN 988 DIN6798 DIN6799 DIN 137 DIN440 DIN472 DIN 6796 DIN434 DIN 471 sareng batur ANSI, JIS, ISO Standar
11. Waktos Pangiriman: 30-50 Dinten


Milarian Produsen & Panyawat Baja Cocog idéal? Kami ngagaduhan seueur pilihan dina harga anu hébat pikeun ngabantosan anjeun kreatif. Kabéh Mesin Cuci Baja Datar dijamin kualitas. Kami Pabrik Asal Cina tina Steel Flat Washer. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, punten kersa ngahubungi kami.

Kategori Produk: Mesin Cuci> Mesin Cuci Datar