+ 86 13588290489

sadaya Kategori
EN

Bolt Guardrail

  • https://www.nbbrightfastener.com/upload/product/1596076102178453.jpg
  • https://www.nbbrightfastener.com/upload/product/1596076102355345.jpg

Panas Dip Galvanizing Gr.4.8 Guardrail Bolt Set

Jenis Pembayaran: L / C, T / T
Incoterm: FOB, CIF
Min. Pesenan: 1000 Kilogram
Waktos Pangiriman: 50 Dinten

Taros Kami

  • jéntré produk
  • panalungtikan Kiwari

Info dasar

bahan: karbon Steel

Type: Sirah Bunder

sambungan: Bolts Hinged

Bolts Hinged: buleud

standar: DIN

kelas: 4.8

aplikasi: gedong

finish: Panas Galvanizing


Info tambahan

bungkusan: kantong / kotak / karton / palét

produktivitas: 200 Ton Per Bulan

brand: BFT

transportasi: Sagara, Hawa

Tempat Asal: Cina

Supply Pangabisa: ton 200

Sertipikat: ISO9001

port: Shanghai, Ningbo


Panjelasan Produk

Panas Dip Galvanizing Gr.4.8 Bolt Guardrail susunan


spésifikasi:
1.Size: M6-24, 1/4-3/4
2. Standar: DIN, BS, JIS, (57007658, teu standar aya)
3. Kelas Properti: 4.8, 8.8
4. Bahan: Baja karbon, Baja tahan karat, Kuningan
5.Bérés: Polos, Hideung, Séng, YZP, Hideung Ph, HDG, Lempeng Nikel, Lempeng Chrome Dll
6. Tempat Asal: Cina
7. Port of Loading: Shanghai / Ningbo, Cina
8.Pakét: kantong / kotak / karton / palét

Pangemasan ageung: 25-30kgs / karton luar, 36-48 karton / palét

Buleud / karton luar: warna-warni janten numutkeun sarat / normal sapertos pabrik

Palét: Palét lapis Éropa / Euro Fuming palét kai

9. Syarat Pembayaran: T / T, L / C

10. No Model: Henteu-Standar

11. Waktos Pangiriman: 30-50 Dinten

Milarian Hot Dip Galvanizing Guardrail anu ideal Bolts Pabrikan & pemasok? Kami ngagaduhan seueur pilihan dina harga anu hébat pikeun ngabantosan anjeun janten kreatif. Sadaya Hot Dip Galvanizing Bolts dijamin kualitas. Kami Pabrik Asal Cina tina Gr.4.8 Bolongan Bélaan. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, punten kersa ngahubungi kami.

       NgahasilkeunNgepak Sareng Ngirimngagawekeuntoko

Milarian Hot Dip anu saé Galvanizing Guardrail Bolt Susunan Pabrikan & pemasok? Kami ngagaduhan seueur pilihan dina harga anu hébat pikeun ngabantosan anjeun janten kreatif. Sadaya Gr.4.8 Guardrail Bolt Sets dijamin kualitas. Kami Cina Asal Pabrik Hot Dip Galvanizing Bolt Set. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, punten kersa ngahubungi kami.

Kategori Produk: Bolt> Guardrail Bolt