+ 86 13588290489

sadaya Kategori
EN

Beurat Hex Bolts

  • https://www.nbbrightfastener.com/upload/product/1596025942433439.jpg

Bolt Menara Transmisi Baja A394

Model No.: 1/2;5/8;3/4;7/8;1

Taros Kami

  • jéntré produk
  • panalungtikan Kiwari
Panjelasan Produk
A394 Baja Transmisi Menara Baud, Kami gaduh tilu jinis:
1.1 Tipe 0-Panas-beuleum bénténg dilapis séng didamel tina low atanapi
baja karbon sedeng.
1.2 Tipe 1-Panas-beuleum bénténg dilapis séng didamel tina sedeng
baja karbon, dipareuman sareng diambek.
1.3 Ketik 3-bulistir (henteu dilapis), dipareuman sareng diambek

bolts dijieunna tina baja pelapukan.

       

Milari Produsén & pemasok A394 Bolts idéal? Kami ngagaduhan seueur pilihan dina harga anu hébat pikeun ngabantosan anjeun janten kreatif. Sadaya Tower Bolts dijamin kualitas. Kami Pabrik Asal Cina tina A394 Tower Bolts. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, punten kersa ngahubungi kami.

Kategori Produk: Bolts> Bolt Hex Heavy