+ 86 13588290489

sadaya Kategori
EN

Beurat Hex Bolts

  • https://www.nbbrightfastener.com/upload/product/1596079188191158.jpg

DIN6914 kakuatan tinggi Heavy Hex baud

Jenis Pembayaran: L / C, T / T
Incoterm: FOB, CFR, CIF
Min. Pesenan: 1000 Kilogram
Waktos Pangiriman: 45 Dinten

Taros Kami

  • jéntré produk
  • panalungtikan Kiwari

Info dasar
Modél No.: DIN6914
Bahan: Baja Karbon
Jenis: Kepala héksagon
Sambungan: Bolt umum
Bolts Hinged: Hexagonal
Standar: DIN
Kelas: 10.9
Aplikasi: Gedong
Rengse: Hideung

Info tambahan
Pakét: kantong / kotak / karton / palét
Produktivitas: 100 Ton Per Bulan
Merek: BFT
Transportasi: Samudra, Udara
Tempat Asalna: Cina
Kamampuhan Suplai: 100 Ton
Sértipikat: ISO9001
Palabuhan: Shanghai, Ningbo

Panjelasan Produk

DIN6914 kakuatan tinggi Heavy Hex baud      

Des: Sekrup, atanapi baud, mangrupikeun jinis pengikat anu dicirikeun ku hélik.        

       

spésifikasi:
1. Ukuran: M5-64, 8 # -2 1/2 "
2. Standar: DIN, ANSI / ASME, BS, JIS (teu standar aya)
3. Kelas Harta: 4.6, 4.8, 5.8, 6.8, 8.8, 10.9, 12.9, SAE J429 Kelas 2.5.8
4. Bahan: Baja karbon, Baja tahan karat, Kuningan
5. Rengse: Polos, Hideung, Seng, YZP, Hideung Ph, HDG, Lempeng Nikel, Lempeng Chrome Dll
6. Tempat Asal: Cina
7. Palabuhan Ngunggah: Shanghai / Ningbo, Cina
8. Pakét: kantong / kotak / karton / palét
Pakét ageung: 25-30kgs / karton luar, 36-48 karton / palét
Buleud / karton luar: warna-warni janten numutkeun sarat / normal sapertos pabrik
Palét: Palét lapis Éropa / Euro Fuming palét kai
9. Syarat pamayaran: T / T, L / C
10. Modél No.: DIN933, DIN931, DIN558, DIN601, DIN960, DIN961, DIN7990
ASME B18.2.1, SAE J429 & ASTM A307spesifikasi
11. Waktos Pangiriman: normal nyaéta 30-50 Dinten, numutkeun pesenan    
   

Hex cap Screws: kalayan alat mékanis utas éksternal 1/4 "diaméterna atanapi langkung ageung, kalayan dipangkas, sareng raray mesin cuci, sirah hex sareng wajah mesin cuci dina permukaan bantalan.

Headmark: numutkeun standar (dua garis nganggo Logo, tilu garis nganggo logo jsb.)      

Hex Ketuk Baut: hex sirah baud sareng titik mesin anu diulirkeun kana sirah. Henteu Washers, henteu aya chamfer kalayan utas lengkep.        

       

Headmark: numutkeun standar (dua garis nganggo Logo, tilu garis nganggo logo jsb.)        

Milari Produsen & suplier Kakuatan Tinggi Hex Bolt anu ideal? Kami ngagaduhan seueur pilihan dina harga anu hébat pikeun ngabantosan anjeun kreatif. Sadaya Bolt Hex Heavy dijamin kualitas. Kami Pabrik Asal Cina tina DIN6914 Hex Bolt. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, punten kersa ngahubungi kami.

Kategori Produk: Bolts> Bolt Hex Heavy