+ 86 13588290489

sadaya Kategori
EN

Beurat Hex Bolts

  • https://www.nbbrightfastener.com/upload/product/1596026005967130.jpg

Kakuatan luhur ASTM A325 Beurat Hex Bolt

Jenis Pembayaran: L / C, T / T
Incoterm: FOB, CIF
Min. Pesenan: 1000 Kilogram
Waktos Pangiriman: 45 Dinten

Taros Kami

  • jéntré produk
  • panalungtikan Kiwari

Info dasar
Modél No.: ASTM A325
Bahan: Baja Karbon
Jenis: Kepala héksagon
Sambungan: Bolt umum
Bolts Hinged: Hexagonal
Standar: ANSI
Kelas: 8.8
Aplikasi: Mesin
Rengse: Hideung

Info tambahan
Pakét: kantong / kotak / karton / palét
Produktivitas: 100 Ton Per Bulan
Merek: BFT
Transportasi: Samudra, Udara
Tempat Asalna: Cina
Kamampuhan Suplai: 100 Ton
Sértipikat: ISO9001
Palabuhan: Shanghai, Ningbo

Panjelasan Produk

Kakuatan luhur ASTM A325 Beurat Hex Bolt       

Des: Bolt Struktural beurat Hex meryogikeun sirah héx anu langkung ageung tibatan hulu héks standar (réngsé). Spésifikasi ieu kalebetA193, A320 sareng A307B. Sanaos A325 sareng A490 Bolts ogé meryogikeun sirah hex beurat. mangga tingal Struktural Bolts pikeun spésifikasi diménsi, kumargi bolts ieu langkung panjangna langkung panjang tibatan standar Bolts hex beurat.        

Bolt struktural héks beurat beurat nutupan strukturna héks strukturna beurat tina diameter "diaméterna dugi diameter 1-1 / 2"
Éta ngagaduhan tilu Tipe, Type1, Type2, Type3, kalayan téknis sareng sirah anu béda.  

spésifikasi:
1.Size: 1/2---1 1/2
2. Standar: ASTMA325, ANSI / ASME B 18.2.1,
3. Kelas Properti: A325
4. Bahan: Baja karbon
5.Bérés: Polos, Hideung, Séng, YZP, Hideung Ph.HDG. Lempeng Nickel, Chrome Plate Jsb
6. Tempat Asal: Cina
7. Port of Loading: Shanghai / Ningbo, Cina
8.Pakét: kantong / kotak / karton / palét.       

Pakét ageung: 25-30kgs / karton luar, 36-48 karton / palét               

Buleud / karton luar: warna-warni janten numutkeun sarat / normal sapertos pabrik.              

Palét: Palét lapis Éropa / Euro Fuming palét kai              

9. Syarat Pembayaran: T / TL / C              

10. Modél No.:ASTM A325           

11. Waktos Pangiriman: 30-50 Dinten        

Milari ASTM A325 Heavy Hex Bolt Produsen & pemasok anu saé? Kami ngagaduhan seueur pilihan dina harga anu hébat pikeun ngabantosan anjeun kreatif. Sadaya Kakuatan Heavy Hex Heavy Bolt dijamin kualitas. Kami Cina Asal Pabrik Kakuatan Tinggi ASTM A325 Bolt. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, punten kersa ngahubungi kami.

Kategori Produk: Bolts> Bolt Hex Heavy