+ 86 13588290489

sadaya Kategori
EN

Kacang Hex Heavy

  • https://www.nbbrightfastener.com/upload/product/1596089213561451.jpg
  • https://www.nbbrightfastener.com/upload/product/1596089213448878.jpg

ASTM A194 Kelas 2H Heavy Hex Heuts

Jenis Pembayaran: L / C, T / T, D / P, Paypal, Western Union
Incoterm: FOB, CFR, CIF, FCA, CPT, CIP
Min. Pesenan: 1000 Kilogram
Waktos Pangiriman: 30 Dinten

Taros Kami

  • jéntré produk
  • panalungtikan Kiwari

Info dasar
Bahan: Baja Karbon
Jenis: Kepala héksagon
Sambungan: Bolt umum
Gaya Huluna: Hexagonal
Standar: DIN, ANSI, GB, JIS
Kelas: 10.9


Info tambahan
Pakét: kantong / kotak / karton / palét
Produktivitas: 500T per bulan
Merek: BFT
Transportasi: Samudra, Udara
Tempat Asalna: Cina
Kamampuhan Suplai: 1000
Sértipikat: ISO9001
Palabuhan: NINGBO, SHANGHAI


Panjelasan Produk

ASTM A194 Kelas 2H Kacang Hex Heavy

       

spésifikasi:

1, Ukuran: 1/4-4
2, Standar: A194 2H, (teu standar aya)
3, Kelas Harta: 2H,
4, Bahan: Baja karbon, Baja tahan karat, Kuningan
5.Bérés: Polos, Hideung, Séng, YZP, Hideung Ph.HDG. Lempeng Nickel, Chrome Plate Jsb
6. Tempat Asal: Cina
7. Port of Loading: Shanghai / Ningbo, Cina
8, Pakét: kantong / kotak / karton / palét.
Pakét ageung: 25-30kgs / karton luar, 36-48 karton / palét
Buleud / karton luar: warna-warni janten numutkeun sarat / normal sapertos pabrik.
Palét: Palét lapis Éropa / Euro Fuming palét kai
9. Syarat Pembayaran: T / TL / C
10. Modél No.:A194 2H, Non-Standar

11. Waktos Pangiriman: 30-50 Dinten

       

Milari ASTM A194 2H idéal kacangan Pabrikan & pemasok? Kami ngagaduhan seueur pilihan dina harga anu hébat pikeun ngabantosan anjeun kreatif. Sadaya Kacangan Kelas 2H dijamin kualitas. Kami Pabrik Asal Cina tina A194 Kelas 2H Kacangan. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, punten kersa ngahubungi kami.

Kategori Produk: Kacangan> Kacangan Hex Heavy