+ 86 13588290489

sadaya Kategori
EN

Kacang Hex Heavy

  • https://www.nbbrightfastener.com/upload/product/1596090439474079.jpg

ASTM A563 Beurat Hexagon Nuts

Jenis Pembayaran: L / C, T / T
Incoterm: FOB, CFR, CIF
Min. Pesenan: 500 Kilogram
Waktos Pangiriman: 45 Dinten

Taros Kami

  • jéntré produk
  • panalungtikan Kiwari

Info dasar
Bahan: Baja Karbon
Jenis: Kepala héksagon
Sambungan: Bolt umum
Gaya Huluna: Hexagonal
Standar: ANSI
Kelas: 8.8


Info tambahan
Pakét: kantong / kotak / karton / palét
Produktivitas: 100 Ton Per Bulan
Merek: BFT
Transportasi: Samudra, Udara
Tempat Asalna: Cina
Kamampuhan Suplai: 100 Ton
Sértipikat: ISO9001
Palabuhan: Shanghai, Ningbo


Panjelasan Produk

ASTM A563 Hexagon Heavy kacangan

       

spésifikasi:        

1. Ukuran: M6 ~ M64
2. Standar: A563M, (teu standar aya)
3. Kelas Properti: 5, 9, 10, 12, 8S, 8S3, 10S, 10S3
4. Bahan: Baja karbon, Baja campuran
5.Bérés: Polos, Hideung, Séng, YZP, Hideung Ph, HDG, Lempeng Nikel, Lempeng Chrome Dll
6. Tempat Asal: Cina
7. Port of Loading: Shanghai / Ningbo, Cina
8.Pakét: kantong / kotak / karton / palét
Pakét ageung: 25-30kgs / karton luar, 36-48 karton / palét
Buleud / karton luar: warna-warni janten numutkeun sarat / normal sapertos pabrik
Palét: Palét lapis Éropa / Euro Fuming palét kai
9. Syarat Pembayaran: T / T, L / C
10.Model No .: A194 2H, Non-Standar      

11. Waktos Pangiriman: 30-50 Dinten        

Milari ASTM A563 Kacangan Pabrikan & pemasok anu saé? Kami ngagaduhan seueur pilihan dina harga anu hébat pikeun ngabantosan anjeun kreatif. Sadaya Kacangan Hexagon Heavyagon dijamin kualitas. Kami Pabrik Asal Cina tina ASTM A563 Hexagon Heavy Kacang. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, punten kersa ngahubungi kami.

Kategori Produk: Kacangan> Kacangan Hex Heavy