+ 86 13588290489

sadaya Kategori
EN

Kacang Hex Heavy

  • https://www.nbbrightfastener.com/upload/product/1595405834792077.jpg

Heavy Hex Nut A194 2H Kacangan

Jenis Pembayaran: L / C, T / T
Incoterm: FOB, CFR, CIF
Min. Pesenan: 1000 Kilogram
Waktos Pangiriman: 45 Dinten

Taros Kami

  • jéntré produk
  • panalungtikan Kiwari

Info dasar
Bahan: Baja Karbon
Jenis: Kepala héksagon
Sambungan: Bolt umum
Gaya Huluna: Hexagonal
Standar: ANSI
Kelas: 8.8


Info tambahan
Pakét: kantong / kotak / karton / palét
Produktivitas: 50 Ton Per Bulan
Merek: BFT
Transportasi: Samudra, Udara
Tempat Asalna: Cina
Kamampuhan Suplai: 50 Ton
Sértipikat: ISO9001
Palabuhan: Shanghai, Ningbo


Panjelasan Produk

Beurat Hex Nut A194 2H kacangan

       

spésifikasi:        

1, Ukuran: 1/4-4
2, Standar: A194 2H (teu standar aya)
3, Kelas Harta: 2H
4, Bahan: Baja karbon, Baja tahan karat, Kuningan
5.Bérés: Polos, Hideung, Séng, YZP, Hideung Ph, HDG, Lempeng Nikel, Lempeng Chrome Dll
6. Tempat Asal: Cina
7. Port of Loading: Shanghai / Ningbo, Cina
8, Pakét: kantong / kotak / karton / palét
Pakét ageung: 25-30kgs / karton luar, 36-48 karton / palét
Buleud / karton luar: warna-warni janten numutkeun sarat / normal sapertos pabrik
Palét: Palét lapis Éropa / Euro Fuming palét kai
9. Syarat Pembayaran: T / T, L / C
10.Model No .: A194 2H, Non-Standar     

11. Waktos Pangiriman: 30-50 Dinten        

toko Milari Produsén Heavy Hex Heut & supplier anu idéal? Kami ngagaduhan seueur pilihan dina harga anu hébat pikeun ngabantosan anjeun kreatif. Sadaya Kacangan A194 2H dijamin kualitas. Kami Pabrik Asal Cina tina Heavy Hex Nut A194 2H Kacangan. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, punten kersa ngahubungi kami.

Kategori Produk: Kacangan> Kacangan Hex Heavy