+ 86 13588290489

sadaya Kategori
EN

Kacang Hex Heavy

  • https://www.nbbrightfastener.com/upload/product/1596089652185204.jpg
  • https://www.nbbrightfastener.com/upload/product/1596089650958865.jpg
  • https://www.nbbrightfastener.com/upload/product/1596089651778648.jpg

Kuat Hexagon Kualitas Kualitas Tinggi ASTM A563M

Jenis Pembayaran: L / C, T / T, D / P, Western Union
Incoterm: FOB, CFR, CIF, FCA, CPT, CIP
Min. Pesenan: 1000 Kilogram
Waktos Pangiriman: 45 Dinten

Taros Kami

  • jéntré produk
  • panalungtikan Kiwari

Info dasar
Bahan: Baja Karbon
Jenis: Kepala héksagon
Sambungan: Bolt umum
Gaya Huluna: Hexagonal
Standar: ANSI


Info tambahan
Pakét: kantong / kotak / karton / palét
Produktivitas: 500 Ton per bulan
Merek: BFT
Transportasi: Samudra, Udara
Tempat Asalna: Cina
Kamampuhan Suplai: 1000 Ton
Sértipikat: ISO9001
Palabuhan: SHANGHAI, NINGBO


Panjelasan Produk

Hexagon Berat Kualitas Tinggi kacangan ASTM A563M

       

       

spésifikasi:

1. Ukuran: M6 ~ M64.
2. Standar: A563M, (teu standar aya)
3. Kelas Properti: 5, 9, 10, 12, 8S, 8S3, 10S, 10S3
4. Bahan: Baja karbon, Baja campuran
5.Bérés: Polos, Hideung, Séng, YZP, Hideung Ph, HDG, Lempeng Nikel, Lempeng Chrome Dll
6. Tempat Asal: Cina
7. Port of Loading: Shanghai / Ningbo, Cina
8.Pakét: kantong / kotak / karton / palét
Pakét ageung: 25-30kgs / karton luar, 36-48 karton / palét
Buleud / karton luar: warna-warni janten numutkeun sarat / normal sapertos pabrik
Palét: Palét lapis Éropa / Euro Fuming palét kai
9. Syarat Pembayaran: T / T, L / C
10.Model No .: A194 2H, Non-Standar

11. Waktos Pangiriman: 30-50 Dinten

       
Milarian Produsén Kacangan Hexagon Heavyagon Kualitas Tinggi anu ideal & pamasok? Kami ngagaduhan seueur pilihan dina harga anu hébat pikeun ngabantosan anjeun kreatif. Sadaya Kacangan Hexagon Berkualitas Tinggi ASTM A563M dijamin kualitas. Kami Pabrik Asal Cina tina Kacangan ASTM A563M. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, punten kersa ngahubungi kami.

Kategori Produk: Kacangan> Kacangan Hex Heavy