+ 86 13588290489

sadaya Kategori
EN

Kacang Hex Heavy

  • https://www.nbbrightfastener.com/upload/product/1596089449535006.jpg
  • https://www.nbbrightfastener.com/upload/product/1596089450591810.jpg

Métrik Beurat Hexagon Nuts ASTM A563M

Jenis Pembayaran: L / C, T / T, D / P, Paypal, Western Union
Incoterm: FOB, CFR, CIF, FCA, CPT, CIP
Min. Pesenan: 1000 Kilogram
Waktos Pangiriman: 30 Dinten

Taros Kami

  • jéntré produk
  • panalungtikan Kiwari

Info dasar
Jenis: Kepala héksagon
Sambungan: Bolt umum
Gaya Huluna: Hexagonal
Standar: DIN, ANSI, GB, JIS
Bahan: Baja Karbon
Kelas: 8.8


Info tambahan
Pakét: kantong / kotak / karton / palét
Produktivitas: 500T per bulan
Merek: BFT
Transportasi: Samudra, Udara
Tempat Asalna: Cina
Kamampuhan Suplai: 1000
Sértipikat: ISO9001
Palabuhan: NINGBO, SHANGHAI


Panjelasan Produk

Métrik beurat Hexagon kacangan ASTM A563M

       

spésifikasi:

1, Ukuran: M6 ~ M64.
2, Standar: A563M, (teu standar aya)
3,Property Class: 5,9,10,12,8S,8S3,10S,10S3,
4, Bahan: Baja karbon, Baja campuran,
5.Bérés: Polos, Hideung, Séng, YZP, Hideung Ph.HDG. Lempeng Nickel, Chrome Plate Jsb
6. Tempat Asal: Cina
7. Port of Loading: Shanghai / Ningbo, Cina
8, Pakét: kantong / kotak / karton / palét.
Pakét ageung: 25-30kgs / karton luar, 36-48 karton / palét
Buleud / karton luar: warna-warni janten numutkeun sarat / normal sapertos pabrik.
Palét: Palét lapis Éropa / Euro Fuming palét kai
9. Syarat Pembayaran: T / TL / C
10. Modél No.:A194 2H, Non-Standar

11. Waktos Pangiriman: 30-50 Dinten

       

Milari kacang métrik beurat héksagonis anu ideal ASTM A563M Produsén & pamasok? Kami ngagaduhan seueur pilihan dina harga anu hébat pikeun ngabantosan anjeun janten kreatif. Sadaya Kacangan ASTM A563M dijamin kualitas. Kami Pabrik Asal Cina tina Métrik Kacangan ASTM A563M. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, punten kersa ngahubungi kami.

Kategori Produk: Kacangan> Kacangan Hex Heavy