+ 86 13588290489

sadaya Kategori
EN

Hex kacangan

  • https://www.nbbrightfastener.com/upload/product/1596090750948215.jpg
  • https://www.nbbrightfastener.com/upload/product/1596090752594297.jpg

Hexagon Nuts ISO 4032

Jenis Pembayaran: L / C, T / T, D / P, Paypal, Western Union
Incoterm: FOB, CFR, CIF, FCA, CPT, CIP
Min. Pesenan: 1000 Kilogram
Waktos Pangiriman: 30 Dinten

Taros Kami

  • jéntré produk
  • panalungtikan Kiwari

Info dasar
Modél No.: ISO 4032
Bahan: Baja Karbon
Jenis: Kepala héksagon
Sambungan: Bolt umum
Gaya Huluna: Hexagonal
Standar: GB
Kelas: 8.8

Info tambahan
Pakét: kantong / kotak / karton / palét
Produktivitas: 300 Ton per bulan
Merek: BFT
Transportasi: Samudra, Udara
Tempat Asalna: NingBo Cina
Kamampuhan Suplai: 500 Ton
Sértipikat: ISO9001
Palabuhan: SHANGHAI, NINGBO

Panjelasan Produk

sagi genep kacangan ISO 4032

Des / Ngagunakeun: Nut mangrupikeun jinis pengikat kalayan liang anu dianggit. Kacangan ampir sok dianggo tibalik sareng sambung kawin pikeun nyepetkeun tumpukan bagian sasarengan.

       

spésifikasi:
1. Ukuran: M2-64  
2. Standar: ISO, GB (teu standar aya)
3. Kelas Properti: 5, 8, 10
4. Bahan: Baja karbon, Baja tahan karat, Kuningan
5.Bérés: Polos, Hideung, Séng, YZP, Hideung Ph, HDG, Lempeng Nikel, Lempeng Chrome Dll
6. Tempat Asal: Cina
7. Port of Loading: Shanghai / Ningbo, Cina
8.Pakét: kantong / kotak / karton / palét
Pakét ageung: 25-30kgs / karton luar, 36-48 karton / palét
Box / Outer carton: warni janten sasuai ka nu dibutuhkeun / normal sapertos pabrik
Palét: Palét lapis Éropa / Euro Fuming palét kai
9. Syarat Pembayaran: T / T, L / C
10.Model No .: GB6170, Non-Standar       

11. Waktos Pangiriman: 30-50 Dinten        


Milari ISO 4032 Produsen & pemasok anu idéal? Kami ngagaduhan seueur pilihan dina harga anu hébat pikeun ngabantosan anjeun kreatif. Sadaya kacang héksagon dijamin kualitas. Kami Pabrik Asal Tiongkok Hexagon Kacangan ISO 4032. Upami anjeun ngagaduhan patalékan, mangga dihubungi kami.

Kategori Produk: Kacangan> Kacang Hex