+ 86 13588290489

sadaya Kategori
EN

Hex stop kontak Cap Baut

  • https://www.nbbrightfastener.com/upload/product/1596703142574396.jpg
  • https://www.nbbrightfastener.com/upload/product/1596788758268913.jpg

Hex stop kontak Cap Baut

Min. Pesenan: 200-500KGS
Waktos Pangiriman: 30 Dinten

Taros Kami

  • jéntré produk
  • panalungtikan Kiwari

Info tambahan
Pakét: kantong / kotak / karton / palét
Merk: Brightfast
Tempat Asalna: Cina
Kamampuhan Suplai: 1000
Sértipikat: ISO9001

Panjelasan Produk

Des: Kancing stop kontak ngagaduhan sirah anu leutik sareng sisi nangtung anu jangkung. Drive Allen nyaéta genep reses sisi pikeun dianggo ku rengkuh allen.
Sirah sareng Knurling
spésifikasi:
1. Ukuran: M5-33 .8 # - 1 1/4
2. Standar: DIN, BS, JIS, (teu standar aya)
3. Kelas Properti: 4.8.8.8.0.9.12.9
4. Bahan: Baja karbon, Baja tahan karat, Kuningan
5.Bérés: Polos, Hideung, Séng, YZP, Hideung Ph.HDG. Lempeng Nickel, Chrome Plate Jsb
6. Tempat Asal: Cina
7. Port of Loading: Shanghai / Ningbo, Cina
8.Pakét: kantong / kotak / karton / palét.

Pakét ageung: 25-30kgs / karton luar, 36-48 karton / palét

Buleud / karton luar: warna-warni janten numutkeun sarat / normal sapertos pabrik.

Palét: Palét lapis Éropa / Euro Fuming palét kai

9. Syarat Pembayaran: T / TL / C

10. Modél No.:DIN912.Non-Standard

11. Waktos Pangiriman: 30-50 Dinten

       

Milarian idéal Hex stop kontak Cap Baut Pabrikan & pemasok? Kami ngagaduhan seueur pilihan dina harga anu hébat pikeun ngabantosan anjeun kreatif. Sadaya Socket Head Cap Bolt dijamin ku kualitas. Kami Cina Asal Pabrik Hex Socket Head Cap Bolt. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, punten kersa ngahubungi kami.

Kategori Produk: Baut> Hex Socket Cap Bolts