+ 86 13588290489

sadaya Kategori
EN

Klip Selang

  • https://www.nbbrightfastener.com/upload/product/1596699517268137.jpg

Klip selang clamp stainless steel fleksibel

Harga Satuan: USD 0.074 / Kantong / Tas 

Jenis Pembayaran: L / C, T / T, D / P, Paypal, Money Gram, Western Union 

Incoterm: FOB, CFR, CIF, EXW, FCA, CPT, CIP 

Min. Pesenan: 5000 Kantong / Kantong 

Pangiriman Time: 40 Days 

Taros Kami

  • jéntré produk
  • panalungtikan Kiwari

Info dasar

Bahan: steel Steel

Pamakéan: Industrial

Permukaan permukaan: Séng dilapis

Sertifikasi: ISO, GS, RoHS, CE

Standar: GB / T20057-2006, GB / T883-1986, GB / T884-1986, GB / T885-1986, GB / T886-1986, GB / T891-1986, GB / T892-1986

Disaluyukeun: Disaluyukeun

Aplikasi: Circlip


Info tambahan

Pakét: Paket Massal

Merek: BrightFastener

Transportasi: Sagara, Bumi, Udara

Tempat Asalna: ZHEJIANG

Palabuhan: NINGBO PORT

Panjelasan Produk


Brightfast perenahna di kota basisir anu éndah di Cina Ningbo Wétan, Propinsi Zhejiang.
Kami produsén propésional sareng éksportir sadaya jinis pengikat sareng hardwares anu sanés.

Kami gaduh pangalaman anu euyeub ku 15 taun dina Fasteners. Pabrik baheula urang nyaéta Ningbo Yinzhou Huayi
Fastener Manufacture Co., Ltd.

Kami arepkeun perhatosan anjeun ngeunaan kerjasama proposal kami. Kami gaduh pangalaman sareng téknologi anu euyeub
kakuatan, manajemén kualitas ketat, Tujuan kami nyaéta pikeun nyayogikeun anjeun produk anu pangsaéna, harga paling kalapa,
jeung servce pangalusna pikeun sakumna dunya. Hayu urang gaduh mimiti anu saé.

Pikeun Fasteners:

Kisaran produksi sareng kapasitas urang ngahasilkeun & panyadia:

Bolts, Nuts, Screws, Washers, Thread Rods, Pin, Rivet, Anchors sareng aksésoris konstruksi, sareng
Asesoris mékanis dina baja karbon, stainless steel, baja campuran, kuningan & nilon, Produksi acc. Ka
DIN, IFI, BS, ISO, AS, UNI, JIS, GBor Non-standard, OEM, atanapi gambar. Samples.etc.

Spesifikasi Produk: M3-M64 / 1 / 4- 2 1/2

Kisaran kelas pikeun BOLT: 4.8 5.8 6.8 8.8 10.9 12.9; Gr2 Gr5 Gr8; SAE J429; ASTM A307 A449 A354 A320 / A320M A325 / A325M A193 /
A193M A194 / A194M A394 A490 A563 A593 F436; B7 B7M

Kisaran kelas pikeun NUTS: 4 5 6 8 10 1210S; Gr2 Gr5 Gr10; 2h dh

Perlakuan Furface: Polos, Hideung, Biru-Séng Plated Cr3 + / 6 +, Yellow Zinc plated, Hot Dipped Galvanized,
Sands-Spray, Dacromet, Nickelage .. Séng Éléktrik.

Rentang baku:
GB: 530 5780 5782 5784 5781 5783 1228 5785 5786 5787 14 10 8 35 37 901 15389 70 52 6170 6175 1229 55 53 54
6171 6176 6177 95
DIN: 558 601 931 933 960 961 6921 603 608 912 7990 7991 6914 571 186 529 3570 835 916; 975 976; 934 555 6915
5587 6334 439 085 557 6923; 125 9021 6916 436 7989 127
ISO: 4014 4015 4016 4017 4018 7411 7412 8676 8765 4762 10642 4032 4034 4775 4036 8673 6161 7091
ANSI: B18.2.1 / 2/3/4 B18.5.2.1M B18.3 B18.6.4 B18.22 / 21.1; IFI 541 149 111 513 563 538 136 528 128 145 513 /
AS: 1111 2451 1390 B108
BS: 1769 3692 4190 4395-1 7419 2470 4168 1769 3690 4395 4190 1769 3410 4933
JIS B: 1180 1186 1189 1171 1182 1166 2809 1176 1194 1181 1163 1170 1256 1251
UNI: 5737

gerbang pabrik

Milarian Produsén Klip Selang Baja stainless steel & pemasok? Kami ngagaduhan seueur pilihan dina harga anu hébat pikeun ngabantosan anjeun kreatif. Sadaya Selang Klip Klip dijamin kualitas. Kami Cina Asal Pabrik Klip Selang Fleksibel. Upami anjeun ngagaduhan patalékan, mangga dihubungi kami. Kategori Produk: Selang Klip