+ 86 13588290489

sadaya Kategori
EN

Konci Kacang

  • https://www.nbbrightfastener.com/upload/product/1596091684557107.jpg

Nylon Lock Flange Kacangan

Jenis Pembayaran: L / C, T / T, D / P, Western Union
Incoterm: FOB, CFR, CIF, FCA, CPT, CIP
Min. Pesenan: 500 Kilogram
Waktos Pangiriman: 30 Dinten

Taros Kami

  • jéntré produk
  • panalungtikan Kiwari

Info dasar
Bahan: Baja Karbon
Ketik: Kepala Hexagon With Flange
Sambungan: Bolt umum
Gaya Huluna: Hexagonal
Standar: DIN, ANSI, GB
Kelas: 8.8


Info tambahan
Pakét: kantong / kotak / karton / palét
Produktivitas: 500T per bulan
Merek: BFT
Transportasi: Samudra
Tempat Asalna: Cina
Kamampuhan Suplai: 1000
Sértipikat: ISO9001


Panjelasan Produk

Des/Using:with Nylon insert
spésifikasi:
1, Ukuran: M3-39
2, Standar: DIN, JIS, (teu standar aya)
3, Kelas Harta: 5, 8
4, Bahan: Baja karbon, Baja tahan karat, Kuningan
5.Bérés: Polos, Hideung, Séng, YZP, Hideung Ph.HDG. Lempeng Nickel, Chrome Plate Jsb
6. Tempat Asal: Cina
7. Port of Loading: Shanghai / Ningbo, Cina
8, Pakét: kantong / kotak / karton / palét.
Pakét ageung: 25-30kgs / karton luar, 36-48 karton / palét
Buleud / karton luar: warna-warni janten numutkeun sarat / normal sapertos pabrik.
Palét: Palét lapis Éropa / Euro Fuming palét kai
9. Syarat Pembayaran: T / TL / C
10. Modél No.:DIN6926 Henteu-Standar

       11. Waktos Pangiriman: 30-50 Dinten

       

Looking for ideal Nylon Kacang Flange Manufacturer & supplier ? We have a wide selection at great prices to help you get creative. All the Nylon Insert Konci Kacang dijamin kualitas. Kami Pabrik Asal Cina tina Nylon Lock Flange Kacangan. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, punten kersa ngahubungi kami.

Kategori Produk: Kacangan> Kacangan Kuncén