+ 86 13588290489

sadaya Kategori
EN

Konci Kacang

  • https://www.nbbrightfastener.com/upload/product/1596091534660481.jpg
  • https://www.nbbrightfastener.com/upload/product/1596091535643869.jpg

Nylon Lock Hex Kacangan DIN985

Jenis Pembayaran: L / C, D / P
Incoterm: FOB, CFR, CIF, FCA, CPT, CIP
Min. Pesenan: 1000 Kilogram
Waktos Pangiriman: 30 Dinten

Taros Kami

  • jéntré produk
  • panalungtikan Kiwari

Info dasar
Modél No.: DIN985
Bahan: Baja Karbon
Jenis: Kepala héksagon
Sambungan: Bolt umum
Gaya Huluna: Hexagonal
Standar: DIN
Kelas: 8.8


Info tambahan
Pakét: kantong / kotak / karton / palét
Produktivitas: 200 Ton per bulan
Merek: BFT
Transportasi: Samudra, Udara
Tempat Asalna: Cina
Kamampuhan Suplai: 200 Ton
Sértipikat: ISO9001
Palabuhan: SHANGHAI, NINGBO

Panjelasan Produk

Nylon Lock Hex Kacangan DIN985

Des / Ngagunakeun: Kalayan Nylon lebetkeun

spésifikasi:
1. Ukuran: M3-39
2. Standar: DIN, (teu standar sayogi)
3. Kelas Properti: 5, 8
4. Bahan: Baja karbon, Baja tahan karat, Kuningan
5.Bérés: Polos, Hideung, Séng, YZP, Hideung Ph, HDG, Lempeng Nikel, Lempeng Chrome Dll
6. Tempat Asal: Cina
7. Port of Loading: Shanghai / Ningbo, Cina
8.Pakét: kantong / kotak / karton / palét
Pakét ageung: 25-30kgs / karton luar, 36-48 karton / palét
Buleud / karton luar: warna-warni janten numutkeun sarat / normal sapertos pabrik
Palét: Palét lapis Éropa / Euro Fuming palét kai
9. Syarat Pembayaran: T / T, L / C
10. Modél No.: DIN982, DIN985, Non-Standar

11. Waktos Pangiriman: 30-50 Dinten

       


Milarian idéal kacangan DIN 985 Produsén & pamasok? Kami ngagaduhan seueur pilihan dina harga anu hébat pikeun ngabantosan anjeun kreatif. Sadayana Nylon Konci Kacang dijamin kualitas. Kami Pabrik Asal Cina tina Nylon Lock Hex kacangan DIN985. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, punten kersa ngahubungi kami.

Kategori Produk: Kacangan> Kacangan Kuncén