+ 86 13588290489

sadaya Kategori
EN

wartos

popular News

Rivet

Waktos: 2020-07-10 mairan: 36

Keling nyaéta pengikat mékanis permanén. Sateuacan dipasang, pakuat keling diwangun ku poros silinder lemes sareng sirah dina hiji tungtung. Tungtungna sabalikna sirah disebut buntut. Nalika dipasang rivet disimpen dina liang anu ditinju atanapi dibor, sareng buntutna kesel, atanapi dibungkus (nyaéta cacat), sahingga naék dugi ka 1.5 kali diameter batang aslina, nahan pakuat dina tempatna. Kalayan kecap séjén, ketukan nyiptakeun "sirah" anyar dina tungtung sanésna ku cara ngabantingkeun bahan "buntut" anu langkung rata, ngahasilkeun rivet anu sakirana bentuk dumbbell. Pikeun ngabédakeun antara dua tungtung keling, sirah aslina disebat sirah pabrik sareng tungtung cacad disebut sirah toko atanapi buntut-buntut.

Kusabab sacara efektif aya sirah dina unggal tungtung paku keling anu dipasang, éta tiasa ngadukung beban tegangan (beban sajajar sareng poros aci); Nanging, éta langkung sanggup ngadukung beban gunting (beban anu jejeg sumbu aci). Bolts jeung Screws langkung cocog pikeun aplikasi tegangan.

Pengikat anu digunakeun dina gedong parahu kai tradisional, sapertos kuku tambaga sareng sambel klor, dianggo dina prinsip anu sami sareng pakuat tapi dianggo lami sateuacan istilah rivet diwanohkeun sareng, dimana aranjeunna émut, biasana diklasifikasikeun di antara paku sareng bautna masing-masing .


saméméhna: Panyambangan (hardware)

salajengna: Naon screwna