+ 86 13588290489

sadaya Kategori
EN

Bolong Kepala Buleud

  • https://www.nbbrightfastener.com/upload/product/1596702514501302.jpg

Bolts gerbong sirah buleud Square Beureum

Harga Satuan: USD 0.01 - 0.5 / Kilogram  
Jenis Pembayaran: L / C, T / T, D / P, Western Union
Min. Pesenan: 500 Kilogram
Waktos Pangiriman: 30 Dinten

Taros Kami

  • jéntré produk
  • panalungtikan Kiwari

Info dasar
Bahan: Baja Karbon
Jenis: Sirah Buleud
Sambungan: Bolt umum
Bolts Hinged: Babak
Standar: DIN, JIS, ANSI
Kelas: 8.8
Aplikasi: Mesin
Rengse: Warna-Séng dilapis

Info tambahan
Pakét: kantong / kotak / karton / palét
Produktivitas: 600 Ton per bulan
Merk: Brightfast
Transportasi: Samudra, Udara
Tempat Asalna: Cina
Kamampuhan Suplai: 1000
Sértipikat: ISO9001

Panjelasan Produk

Bolt Beuheung Kepala Babak

Des: Bolt Sirah buleud pikeun kayu, dibarengan ku bagian

Tina belang na, dilebetkeun kana liang anu parantos dibor

Dirakit ku kacangan, Mesin Cuci (DIN934 + DIN125 / 127)

       

       

spésifikasi:
1.Size: M6-24 .1/4-3/4
2. Standar: DIN, BS, JIS, (teu standar aya)
3. Kelas Properti: 4.8.8.8
4. Bahan: Baja karbon, Baja tahan karat, Kuningan
5.Bérés: Polos, Hideung, Séng, YZP, Hideung Ph.HDG. Lempeng Nickel, Chrome Plate Jsb
6. Tempat Asal: Cina
7. Port of Loading: Shanghai / Ningbo, Cina
8.Pakét: kantong / kotak / karton / palét.

Pakét ageung: 25-30kgs / karton luar, 36-48 karton / palét

Buleud / karton luar: warna-warni janten numutkeun sarat / normal sapertos pabrik.

Palét: Palét lapis Éropa / Euro Fuming palét kai

9. Syarat Pembayaran: T / TL / C

10. Modél No.:DIN912.Non-Standard

11. Waktos Pangiriman: 30-50 Dinten

       

Buleud Sirah Sirah Buleud Bolts

Milari Produsén Bunder Bunder & idéal supplier? Kami ngagaduhan seueur pilihan dina harga anu hébat pikeun ngabantosan anjeun janten kreatif. Sadaya Bolt Beuheung Square dijamin kualitas. Kami Pabrik Asal Tiongkok Bunderan Buleud Kepala Sirah. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, punten kersa ngahubungi kami.

Kategori Produk: Baut> Bolt Kepala Buleud