+ 86 13588290489

sadaya Kategori
EN

Bolong Kepala Buleud

  • https://www.nbbrightfastener.com/upload/product/1596018532794882.jpg

DIN603 Batré gerbong

Jenis Pembayaran: L / C, T / T, D / P, Western Union
Incoterm: FOB, CFR, CIF, FCA, CPT, CIP
Min. Pesenan: 500 Kilogram
Waktos Pangiriman: 30 Dinten

Taros Kami

  • jéntré produk
  • panalungtikan Kiwari

Info dasar
Bahan: Baja Karbon
Jenis: Sirah Buleud
Sambungan: Bolt umum
Bolts Hinged: Babak
Standar: DIN, GB, ANSI
Kelas: 8.8
Aplikasi: Mesin
Rengse: Galvanis Panas

Info tambahan
Pakét: kantong / kotak / karton / palét
Produktivitas: 600 Ton / Ton per bulan
Merek: BFT
Transportasi: Samudra, Udara
Tempat Asalna: Cina
Kamampuhan Suplai: 1000 KGS
Sértipikat: ISO9001
Palabuhan: NINGBO, SHANGHAI

Panjelasan Produk

DIN603 Baut gerbong

       

Milari DIN603 idéal Bolts Pabrikan & pemasok? Kami ngagaduhan seueur pilihan dina harga anu hébat pikeun ngabantosan anjeun janten kreatif. Sadaya DIN603 dijamin kualitas. Kami Pabrik Asal Cina tina DIN603 Carts Bolts. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, punten kersa ngahubungi kami.

Kategori Produk: Baut> Bolt Kepala Buleud