+ 86 13588290489

sadaya Kategori
EN

Bolong Kepala Buleud

  • https://www.nbbrightfastener.com/upload/product/1596076273340149.jpg

Kualitas tinggi Babak Kepala Pasagi Beuheung Karéta Baut DIN603

Jenis Pembayaran: L / C, T / T
Incoterm: FOB, CFR, CIF
Min. Pesenan: 1000 Kilogram
Waktos Pangiriman: 50 Dinten

Taros Kami

  • jéntré produk
  • panalungtikan Kiwari

Info dasar
Modél No.: DIN603
Bahan: Baja Karbon
Jenis: Sirah buleud
Sambungan: Bolt umum
Bolts Hinged: buleud
Standar: DIN
Kelas: 8.8
Aplikasi: Mesin
Rengse: Biru-Bodas Séng Dilapis

Info tambahan
Pakét: kantong / kotak / karton / palét
Produktivitas: 100 Ton Per Bulan
Merek: BFT
Transportasi: Samudra, Udara
Tempat Asalna: Cina
Kamampuhan Suplai: 100 Ton
Sértipikat: ISO9001
Palabuhan: Shanghai, Ningbo

Panjelasan Produk

Kualitas tinggi Babak Kepala Pasagi Beuheung Karéta Baut DIN603

Des: Bolt Kepala Bulat pikeun kayu, diikat sapanjang bagian

Tina cangkéngna, diasupkeun kana liang anu geus dibor

spésifikasi:
1.Size: M6-24, 1/4-3/4
2. Standar: DIN, BS, JIS, (teu standar aya)
3. Kelas Properti: 4.8, 8.8
4. Bahan: Baja karbon, Baja tahan karat, Kuningan
5.Bérés: Polos, Hideung, Séng, YZP, Hideung Ph, HDG, Lempeng Nikel, Lempeng Chrome Dll
6. Tempat Asal: Cina
7. Port of Loading: Shanghai / Ningbo, Cina
8.Pakét: kantong / kotak / karton / palét

Pangemasan ageung: 25-30kgs / karton luar, 36-48 karton / palét

Buleud / karton luar: warna-warni janten numutkeun sarat / normal sapertos pabrik

Palét: Palét lapis Éropa / Euro Fuming palét kai

9. Syarat Pembayaran: T / T, L / C

10.Model No .: DIN603, Non-Standar

11. Waktos Pangiriman: 30-50 Dinten

       ukuran gerbong baut

Looking for ideal Round Head Square Neck Carriage Bolt Manufacturer & supplier ? We have a wide selection at great prices to help you get creative. All the High Quality DIN603 are quality guaranteed. We are China Origin Factory of Carriage Bolt DIN603. If you have any question, please feel free to contact us.

Kategori produk: Bolts > Babak Kepala Bolts