+ 86 13588290489

sadaya Kategori
EN

Kacang Buleud

  • https://www.nbbrightfastener.com/upload/product/1596092046942483.jpg
  • https://www.nbbrightfastener.com/upload/product/1596092046438120.jpg
  • https://www.nbbrightfastener.com/upload/product/1596092046712364.jpg

DIN1804 Karbon Steel Babak Slotted Lock Kacangan

Jenis Pembayaran: L / C, T / T
Incoterm: FOB, CFR, CIF, FCA
Min. Pesenan: 1000 Kilogram

Taros Kami

  • jéntré produk
  • panalungtikan Kiwari

Info dasar
Modél No.: DIN1804
Bahan: Baja Karbon
Jenis: Kepala héksagon
Sambungan: Bolt umum
Gaya Huluna: Hexagonal
Standar: DIN
Kelas: 5,8,10


Info tambahan
Pakét: kantong / kotak / karton / palét
Produktivitas: 100 Ton per bulan
Merek: BFT
Transportasi: Samudra, Udara
Tempat Asalna: Cina
Kamampuhan Suplai: 100 Ton
Sértipikat: ISO9001
Palabuhan: Shanghai, Ningbo


Panjelasan Produk

DIN1804 Karbon Steel Babak Slotted Konci Kacang

spésifikasi:
1. Ukuran: M6-200
2. Standar: DIN, BS, AS, UNI, IFI, JIS (teu standar aya)
3. Kelas Properti: 5, 8, 10
4. Bahan: Baja karbon, Baja tahan karat, Kuningan
5.Bérés: Polos, Hideung, Séng, YZP, Hideung Ph, HDG, Lempeng Nikel, Lempeng Chrome Dll
6. Tempat Asal: Cina
7. Port of Loading: Shanghai / Ningbo, Cina
8.Pakét: kantong / kotak / karton / palét
Pakét ageung: 25-30kgs / karton luar, 36-48 karton / palét
Buleud / karton luar: warna-warni janten numutkeun sarat / normal sapertos pabrik
Palét: Palét lapis Éropa / Euro Fuming palét kai
9. Syarat Pembayaran: T / T, L / C
10. Modél No.: DIN981, DIN1804, Non-Standar

       11. Waktos Pangiriman: 30-50 Dinten

       Ukuran DIN1804

       

Milari DIN1804 Carbon Steel Round Slotted Lock kacangan Pabrikan & pemasok? Kami ngagaduhan seueur pilihan dina harga anu hébat pikeun ngabantosan anjeun kreatif. Sadaya Kacangan Puting Slotted Lock dijamin kualitas. Kami Cina Asal Pabrik Karbon Baja Kacang Buleud. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, punten kersa ngahubungi kami.

Kategori Produk: Kacangan> Kacangan Babak