+ 86 13588290489

sadaya Kategori
EN

Padet Rivets

  • https://www.nbbrightfastener.com/upload/product/1596703378616992.jpg

Keling padet

Min. Pesenan: 200-500KGS
Waktos Pangiriman: 30 Dinten

Taros Kami

  • jéntré produk
  • panalungtikan Kiwari

Info tambahan

bungkusan: kantong / kotak / karton / palét

brand: Brightfast

Tempat Asal: Cina

Supply Pangabisa: 1000

Sertipikat: ISO9001


Panjelasan Produk

Keling padet: Sirah buleud Rivets kalayan diaméter nominal tina 1 dugi 8mm
 
spésifikasi:
1. Ukuran: M1-8
2. Standar: DIN, ANSI / ASME, BS, JIS, (teu standar aya)
3. Kelas Properti: 4.6 4.8.5.8.6.8.8.8.0.9.12.9, SAE J428 Kelas 2 .5.8.10
4. Bahan: Baja karbon, Baja tahan karat, Kuningan
5.Bérés: Polos, Hideung, Séng, YZP, Hideung Ph.HDG. Lempeng Nickel, Chrome Plate Jsb
6. Modél No.:DIN660,JIS B 1213/1214, ASME / ANSI B18.1.1, BS4620
Milarian idéal Padet Rivets Pabrikan & pemasok? Kami ngagaduhan seueur pilihan dina harga anu hébat pikeun ngabantosan anjeun janten kreatif. Kabéh Keling Aluminium Padet dijamin kualitas. Kami Pabrik Asal Cina tina Keling Baja Padet. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, punten kersa ngahubungi kami.

Kategori Produk: Keling> Keling Padet