+ 86 13588290489

sadaya Kategori
EN

Pamisah Pin

  • https://www.nbbrightfastener.com/upload/product/1596075205361568.jpg
  • https://www.nbbrightfastener.com/upload/product/1596075205277293.jpg

PIN COPTER DIN94 SPLIT

Jenis pamayaran: L / C, T / T, Paypal
Incoterm: FOB, CFR, CIF
Min. Pesenan: 10000 Potongan / potongan
Waktos Pangiriman: 30 Dinten

Taros Kami

  • jéntré produk
  • panalungtikan Kiwari

Info dasar

Model No .: DIN94

bahan: kuningan

Tamansari pagawean: Perunggu Dilapis

Wangun: silinder

style: agama

sertifikasi: ISO

ngaropéa: ngaropéa


Info tambahan

bungkusan: Pakét kebat kana Pallet

produktivitas: 100TONS per BULAN

brand: BFT

transportasi: Sagara, Hawa

Tempat Asal: Cina

Supply Pangabisa: 100TONS

Sertipikat: ISO9001

port: ShangHai, NingBo


Panjelasan Produk

Beusi sténless Pamisah Pin

Des / Ngagunakeun:Beulah Pin nyaéta alat anu dianggo pikeun nyepetkeun objék atanapi bahan sasarengan. Biasana didamel tina kuningan waja, Titaium, waja tanpa wangi .. Éta dibentuk ku cara ngaluarkeun kawat ipis, ngasah ujungna, sareng nambihan sirah. Kuku aya hubunganana, tapi biasana langkung ageung. Dina mesin sareng rékayasa, pin ilahar dipaké salaku pangsi, engsel, aci, jig, sareng perlengkapan pikeun milarian atanapi nahan bagian.


spésifikasi:
1. Ukuran: L6-80
2. Standar: DIN, JIS ASME, BS, UNI, (teu standar aya)
3. Kelas Properti: Salaku Standar
4. Bahan: Baja karbon, Baja tahan karat, Kuningan
5.Bérés: Polos, Hideung, Séng, YZP, Hideung Ph.HDG. Lempeng Nickel, Chrome Plate Jsb
6. Tempat Asal: Cina
7. Port of Loading: Shanghai / Ningbo, Cina
8.Pakét: Pakét kebat kana Pallet
9. Syarat Pembayaran: T / TL / C
10. Model No.:DIN11024, DIN 94, UNI1336, JIS B 1351, ASME / ANSI B .18.8.1, ASTM A193 B7 batur Henteu-Standar
11. Waktos Pangiriman: 30-50 Dinten Milari Produsén & pemasok DIN94 idéal? Kami ngagaduhan seueur pilihan dina harga anu hébat pikeun ngabantosan anjeun janten kreatif. Sadaya PIN COTTER dijamin kualitas. Kami Pabrik Asal Cina PIN SPLIT. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, punten kersa ngahubungi kami.

Kategori Produk: Pin> Pin Split