+ 86 13588290489

sadaya Kategori
EN

Pamisah Pin

  • https://www.nbbrightfastener.com/upload/product/1596703404174745.jpg

Spring cotter Pin

Harga Satuan: 0.01 ~ 0.5 USD
Jenis Pembayaran: T / T, L / C, D / P, Western Union
Min. Pesenan: 200 Kilogram
Waktos Pangiriman: 30 Dinten

Taros Kami

  • jéntré produk
  • panalungtikan Kiwari

Info tambahan

bungkusan: kantong / kotak / karton / palét

produktivitas: 400 Ton per bulan

brand: Brightfast

transportasi: Sagara, Hawa

Tempat Asal: Cina

Supply Pangabisa: 1000

Sertipikat: ISO9001


Panjelasan Produk

Des / Ngagunakeun: nyaéta alat anu dianggo pikeun nyepetkeun objék atanapi bahan sasarengan. Biasana didamel tina kuningan waja, Titaium, waja tanpa wangi .. Éta dibentuk ku cara ngaluarkeun kawat ipis, ngasah ujungna, sareng nambihan sirah. Kuku aya hubunganana, tapi biasana langkung ageung. Dina mesin sareng rékayasa, pin ilahar dipaké salaku pangsi, engsel, aci, jig, sareng perlengkapan pikeun milarian atanapi nahan bagian.

spésifikasi:
1. Ukuran: L6-80
2. Standar: DIN, JIS ASME, BS, UNI, (teu standar aya)
3. Kelas Properti: Salaku Standar
4. Bahan: Baja karbon, Baja tahan karat, Kuningan
5.Bérés: Polos, Hideung, Séng, YZP, Hideung Ph.HDG. Lempeng Nickel, Chrome Plate Jsb
6. Tempat Asal: Cina
7. Port of Loading: Shanghai / Ningbo, Cina
8.Pakét: Pakét kebat kana Pallet
9. Syarat Pembayaran: T / TL / C
10. Model No.:DIN11024,DIN94,UNI1336,JIS B 1351, ASME / ANSI B .18.8.1 DIN975. DIN976, ASTM A193 B7 batur Henteu-Standar
11. Waktos Pangiriman: 30-50 Dinten
Milarian Cotter Pin Produsén & pemasok? Kami ngagaduhan seueur pilihan dina harga anu hébat pikeun ngabantosan anjeun janten kreatif. Kabéh Pin Cotter Spring dijamin kualitas. Kami Pabrik Asal Cina tina Steel Spring Cotter Pin. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, punten kersa ngahubungi kami.

Kategori Produk: Pin> Pin Split