+ 86 13588290489

sadaya Kategori
EN

Pamisah Pin

  • https://www.nbbrightfastener.com/upload/product/1596703432155199.jpg

Pin Split stainless steel

Jenis Pembayaran: L / C, T / T, D / P, Western Union
Incoterm: FOB, CFR, CIF, FCA, CPT, CIP
Min. Pesenan: 300 Kilogram
Waktos Pangiriman: 30 Dinten

Taros Kami

  • jéntré produk
  • panalungtikan Kiwari

Info dasar

Type: panitik


Info tambahan

bungkusan: kantong / kotak / karton / palét

produktivitas: 300 Ton per bulan

brand: Brightfast

transportasi: Sagara, Hawa

Tempat Asal: Cina

Supply Pangabisa: 1000

Sertipikat: ISO9001

port: NINGBO, SHANGHAI


Panjelasan Produk

Beusi sténless Pamisah Pin

Des / Ngagunakeun:Beulah Pin nyaéta alat anu dianggo pikeun nyepetkeun objék atanapi bahan sasarengan. Biasana didamel tina kuningan waja, Titaium, waja tanpa wangi .. Éta dibentuk ku cara ngaluarkeun kawat ipis, ngasah ujungna, sareng nambihan sirah. Kuku aya hubunganana, tapi biasana langkung ageung. Dina mesin sareng rékayasa, pin ilahar dipaké salaku pangsi, engsel, aci, jig, sareng perlengkapan pikeun milarian atanapi nahan bagian.


spésifikasi:
1. Ukuran: L6-80
2. Standar: DIN, JIS ASME, BS, UNI, (teu standar aya)
3. Kelas Properti: Salaku Standar
4. Bahan: Baja karbon, Baja tahan karat, Kuningan
5.Bérés: Polos, Hideung, Séng, YZP, Hideung Ph.HDG. Lempeng Nickel, Chrome Plate Jsb
6. Tempat Asal: Cina
7. Port of Loading: Shanghai / Ningbo, Cina
8.Pakét: Pakét kebat kana Pallet
9. Syarat Pembayaran: T / TL / C
10. Model No.:DIN11024, DIN 94, UNI1336, JIS B 1351, ASME / ANSI B .18.8.1, ASTM A193 B7 batur Henteu-Standar
11. Waktos Pangiriman: 30-50 Dinten
Milari Produsén & Panyatu Split Pins anu ideal? Kami ngagaduhan seueur pilihan dina harga anu hébat pikeun ngabantosan anjeun janten kreatif. Kabéh Pin Split stainless dijamin kualitas. Kami Pabrik Asal Cina tina Pisah Pamisah stainless steel. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, punten kersa ngahubungi kami.

Kategori Produk: Pin> Pin Split