+ 86 13588290489

sadaya Kategori
EN

Cemuran Pin

  • https://www.nbbrightfastener.com/upload/product/1596073344247509.jpg
  • https://www.nbbrightfastener.com/upload/product/1596073345658940.jpg

DIN 7346 Pin spring-type Spring (Pin Pins)

Harga Satuan: USD 0.5 / Potongan / Potongan  
Jenis Pembayaran: L / C, T / T, D / P, Western Union
Incoterm: FOB, CFR, CIF, FCA, CPT, CIP
Min. Pesenan: 5000 Potongan / potongan
Waktos Pangiriman: 30 Dinten

Taros Kami

  • jéntré produk
  • panalungtikan Kiwari

Info dasar

standar: DIN, ANSI, JIS

bahan: Beusi sténless

Treatment beungeut: Oksida Hideung


Info tambahan

bungkusan: kantong / kotak / karton / palét

produktivitas: 300 Ton per bulan

brand: Brightfast

transportasi: Sagara, Hawa

Tempat Asal: Cina

Supply Pangabisa: 300 Ton

Sertipikat: ISO9001

port: NINGBO, SHANGHAI


Panjelasan Produk

DIN 7346 Spring-tipe lempeng pin (Roll Pins) DIN 7346 Pin spring-type Spring (Pin Pins)

       ISO 13337

spésifikasi:
1.Size:d:4-40mm,L:10-200mm
2. Standar: DIN, JIS, ASME, BS, UNI, (teu standar aya)
3. Kelas Properti: Salaku Standar
4. Bahan: Spring steel, stainless steel, Kuningan
5.Bérés: Polos, Hideung, Séng, phpsphorization. Jsb
6. Tempat Asal: Cina
7. Port of Loading: Shanghai / Ningbo, Cina
8.Pakét: Pakét kebat kana Pallet
9. Syarat Pembayaran: T / TL / C
10. Model No.:DIN 1841, DIN 7346, IFI 512, JIS B 2808, ASME / ANSI B 18.8.4M, ISO 13337, ISO 8752, QC 528, batur Henteu-Standar
11. Waktos Pangiriman: 30-50 Dinten
Milari Produsén & pemasok DIN 7346 idéal? Kami ngagaduhan seueur pilihan dina harga anu hébat pikeun ngabantosan anjeun kreatif. Sadaya Pin Lurus-tipe Spring dijamin kualitas. Kami Cina Asal Pabrik Roll Pin. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, punten kersa ngahubungi kami.

Kategori Produk: Pin> Pin Spring