+ 86 13588290489

sadaya Kategori
EN

Cemuran Pin

  • https://www.nbbrightfastener.com/upload/product/1596073610965371.jpg
  • https://www.nbbrightfastener.com/upload/product/1596073610416363.jpg
  • https://www.nbbrightfastener.com/upload/product/1596073611648579.jpg

Slot Spring Pin DIN7364 / ISO13337

Harga Satuan: USD 0.5 / Potongan / Potongan  
Jenis Pembayaran: L / C, T / T, D / P, Western Union
Incoterm: FOB, CFR, CIF, FCA, CPT, CIP
Min. Pesenan: 5000 Potongan / potongan
Waktos Pangiriman: 30 Dinten

Taros Kami

  • jéntré produk
  • panalungtikan Kiwari

Info dasar

standar: DIN, ANSI, JIS

bahan: Paduan Beusi

Treatment beungeut: Oksida Hideung


Info tambahan

bungkusan: kantong / kotak / karton / palét

produktivitas: 300 Ton per bulan

brand: Brightfast

transportasi: Sagara, Hawa

Tempat Asal: Cina

Supply Pangabisa: 300 Ton

Sertipikat: ISO9001

port: NINGBO, SHANGHAI


Panjelasan Produk

Slotted Cemuran Pin DIN7364 / ISO13337

       ISO 13337

spésifikasi:
1.Size:d:4-40mm,L:10-200mm
2. Standar: DIN, JIS, ASME, BS, UNI, (teu standar aya)
3. Kelas Properti: Salaku Standar
4. Bahan: Spring steel, stainless steel, Kuningan
5.Bérés: Polos, Hideung, Séng, phpsphorization. Jsb
6. Tempat Asal: Cina
7. Port of Loading: Shanghai / Ningbo, Cina
8.Pakét: Pakét kebat kana Pallet
9. Syarat Pembayaran: T / TL / C
10. Model No.:DIN 1841, DIN 7346, IFI 512, JIS B 2808, ASME / ANSI B 18.8.4M, ISO 13337, ISO 8752, QC 528, batur Henteu-Standar
11. Waktos Pangiriman: 30-50 Dinten
Milari Produsén & pemasok DIN7346 anu ideal? Kami ngagaduhan seueur pilihan dina harga anu hébat pikeun ngabantosan anjeun kreatif. Sadaya ISO13337 dijamin kualitas. Kami Pabrik Asal Cina tina Slotted Spring pin ISO13337. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, punten kersa ngahubungi kami.

Kategori Produk: Pin> Pin Spring