+ 86 13588290489

sadaya Kategori
EN

Mesin Basuh

  • https://www.nbbrightfastener.com/upload/product/1596072695531677.jpg
  • https://www.nbbrightfastener.com/upload/product/1596780921148699.jpg

Steel Spring Washer DIN127B

Jenis Pembayaran: L / C, T / T, D / P, Western Union
Min. Pesenan: 200 Kilogram
Waktos Pangiriman: 45 Dinten

Taros Kami

  • jéntré produk
  • panalungtikan Kiwari

Info dasar
Jenis: Spring Washer
Bahan: Baja Karbon
Struktur Mesin Cuci Kombinasi: Tipe B
Pakét Pencuci Kombinasi: Sadaya Kalebet
Tipe Mesin Cuci Spring: Standar


Info tambahan
Pakét: kantong / kotak / karton / palét
Produktivitas: 300 ton per bulan
Merek: BFT
Transportasi: Samudra, Udara
Tempat Asalna: Cina
Kamampuhan Suplai: 300tons per bulan
Sértipikat: ISO9001


Panjelasan Produk

Des / Ngagunakeun: Mesin cuci nyaéta pelat ipis (ilaharna sapertos disk) sareng liang (ilaharna di tengahna) anu biasana dianggo pikeun ngadistribusikaeun beban pengikat utas,
Washers biasana logam atanapi plastik
spésifikasi:
1. Ukuran: M3-76
2. Standar: DIN, UNI, JIS, (teu standar sayogi)
3. Kelas Properti: Salaku Standar
4. Bahan: Baja karbon, Baja tahan karat, Kuningan
5.Bérés: Polos, Hideung, Séng, YZP, Hideung Ph, HDG, Lempeng Nikel, Lempeng Chrome Dll
6. Tempat Asal: Cina
7. Port of Loading: Shanghai / Ningbo, Cina
8.Pakét: kantong / kotak / karton / palét
Pakét ageung: 25-30kgs / karton luar, 36-48 karton / palét
Buleud / karton luar: warna-warni janten numutkeun sarat / normal sapertos pabrik
Palét: Palét lapis Éropa / Euro Fuming palét kai
9. Syarat Pembayaran: T / T, L / C
10. No Model: DIN127, DIN7980, DIN128, DIN6905 batur ANSI, JIS, ISO Standar
11. Waktos Pangiriman: 30-50 Dinten

Milari Produsén & Pembasmi Spring Steel idéal? Kami ngagaduhan seueur pilihan dina harga anu hébat pikeun ngabantosan anjeun kreatif. Sadaya Steel stainless Mesin Basuh dijamin kualitas. Kami Pabrik Asal Cina tina Spring Washer Sareng Mesin Nyeuseuh Datar. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, punten kersa ngahubungi kami.

Kategori Produk: Washers> Spring Washers