+ 86 13588290489

sadaya Kategori
EN

Bolts kuadrat

  • https://www.nbbrightfastener.com/upload/product/1596026322478222.jpg
  • https://www.nbbrightfastener.com/upload/product/1596788990719483.jpg

Karbon Steel HDG ASME / ANSI Bolt Kepala Pasagi

Jenis Pembayaran: L / C, T / T, D / P, Western Union
Incoterm: FOB, CFR, CIF
Min. Pesenan: 1 Ton
Waktos Pangiriman: 45 Dinten

Taros Kami

  • jéntré produk
  • panalungtikan Kiwari

Info dasar

Model No .: 1 / 4

bahan: karbon Steel

Type: Sirah Alun-alun

Bolts Hinged: alun-alun

standar: DIN, ANSI

kelas: 10.9


Info tambahan

bungkusan: kantong / kotak / karton / palét.

produktivitas: 400Tons per bulan

brand: BFT

transportasi: Sagara, Hawa

Tempat Asal: Zhejiang, Cina

Supply Pangabisa: 400Tons per bulan

Sertipikat: ISO9001


Panjelasan Produk

spésifikasi:

1.Gaya Kepala: Bolt Kepala Pasagi  

2.Markah: Numutkeun ka kabutuhan pelanggan.
1.Size: M16~M30 ,1/4~2

2. Kelas: 10.9 12.9

3. Standar: DIN, ASME / ASNI

4. Bahan: Baja karbon, Baja tahan karat, Kuningan
5.Bérés: Polos, Hideung, Séng, YZP, Hideung Ph.HDG. Lempeng Nickel, Chrome Plate Jsb
6. Tempat Asal: Cina
7. Port of Loading: Shanghai / Ningbo, Cina
8.Pakét: kantong / kotak / karton / palét.
Pakét ageung: 25-30kgs / karton luar, 36-48 karton / palét
Buleud / karton luar: warna-warni janten numutkeun sarat / normal sapertos pabrik.
Palét: Palét lapis Éropa / Euro Fuming palét kai
9. Syarat Pembayaran: T / TL / C
10. Modél No.:DIN21346.Non-Standard
11. Waktos Pangiriman: 30-50 Dinten

Milarian Baja Karbon idéal Bolt Kepala Pasagi Pabrikan & pemasok? Kami ngagaduhan seueur pilihan dina harga anu hébat pikeun ngabantosan anjeun janten kreatif. Sadayana Kepala HDG Square Bolts dijamin kualitas. Kami Pabrik Asal Cina tina ASME / ANSI Bolt Kepala Pasagi. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, punten kersa ngahubungi kami.

Kategori Produk: Baut> Baut Pasagi