+ 86 13588290489

sadaya Kategori
EN

Kacang pasagi

  • https://www.nbbrightfastener.com/upload/product/1596093003459299.jpg

Kacang pasagi DIN557

Min. Pesenan: 200-500KGS
Waktos Pangiriman: 30 Dinten

Taros Kami

  • jéntré produk
  • panalungtikan Kiwari

Info tambahan
Pakét: kantong / kotak / karton / palét
Merk: Brightfast
Tempat Asalna: Cina
Kamampuhan Suplai: 1000
Sértipikat: ISO9001

Panjelasan Produk

Des / Ngagunakeun: Kacang pasagi mangrupikeun kacang opat sisi .kanggo chamfer

spésifikasi:
1. Ukuran: M5-12
2. Standar: DIN, (teu standar aya)
3. Kelas Properti: 5, 8
4. Bahan: Baja karbon, Baja tahan karat, Kuningan
5.Bérés: Polos, Hideung, Séng, YZP, Hideung Ph.HDG. Lempeng Nickel, Chrome Plate Jsb
6. Tempat Asal: Cina
7. Port of Loading: Shanghai / Ningbo, Cina
8.Pakét: kantong / kotak / karton / palét.
Pakét ageung: 25-30kgs / karton luar, 36-48 karton / palét
Buleud / karton luar: warna-warni janten numutkeun sarat / normal sapertos pabrik.
Palét: Palét lapis Éropa / Euro Fuming palét kai
9. Syarat Pembayaran: T / TL / C
10. Modél No.:DIN557.Non-Standard

11. Waktos Pangiriman: 30-50 Dinten

       

Milarian idéal Kacang pasagi Pabrikan & pemasok? Kami ngagaduhan seueur pilihan dina harga anu hébat pikeun ngabantosan anjeun janten kreatif. Kabéh Kacang Threaded Thread dijamin kualitas. Kami Pabrik Asal Cina tina Méter pasagi kacang. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, punten kersa ngahubungi kami.

Kategori Produk: Kacangan> Kacang Pasagi