+ 86 13588290489

sadaya Kategori
EN

Pencuci Square

  • https://www.nbbrightfastener.com/upload/product/1596072796231055.jpg

Pencuci Square

Min. Pesenan: 200-500KGS
Waktos Pangiriman: 30 Dinten

Taros Kami

  • jéntré produk
  • panalungtikan Kiwari

Info tambahan
Pakét: kantong / kotak / karton / palét
Merk: Brightfast
Tempat Asalna: Cina
Kamampuhan Suplai: 1000
Sértipikat: ISO9001


Panjelasan Produk

Mesin Cuci Kotak
Milarian Produsén & Mesin cuci Square idéal? Kami ngagaduhan seueur pilihan dina harga anu hébat pikeun ngabantosan anjeun janten kreatif. Sadayana Alun-alun Mesin Basuh dijamin kualitas. Kami Pabrik Asal Cina tina Cuci Piring Persegi. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, punten kersa ngahubungi kami.

Kategori Produk: Mesin Cuci> Mesin Cuci Kotak