+ 86 13588290489

sadaya Kategori
EN

Bolts Stud

  • https://www.nbbrightfastener.com/upload/product/1596704812515737.jpg

ASTM A193 B7 B7M Stud Bolt

Jenis Pembayaran: L / C, T / T, D / P, Western Union
Incoterm: FOB, CFR, CIF, FCA, CPT, CIP
Min. Pesenan: 1 Ton
Waktos Pangiriman: 45 Dinten

Taros Kami

  • jéntré produk
  • panalungtikan Kiwari

Info dasar

bahan: karbon Steel

sambungan: Umum Bolt

standar: ANSI

aplikasi: Industri Kimia


Info tambahan

bungkusan: kantong / kotak / karton / palét.

produktivitas: 400 Ton per bulan

brand: BFT

transportasi: Sagara, Hawa

Tempat Asal: Zhengjiang, Cina

Supply Pangabisa: 400 Ton per bulan

Sertipikat: ISO9001


Panjelasan Produk

ASTM A193 B7 B7M Bolts Stud

spésifikasi:

1. Ukuran: M4-M24

2. Standar: Stud Bolts DIN835,DIN938,DIN939,DIN940,DIN949

3. Kelas Properti: 4.6 4.8.5.8.6.8.8.8.0.9.12.9

4. Bahan: Baja karbon, Baja campuran

5.Bérés: Polos, Hideung, Séng, YZP, Hideung Ph.HDG. Lempeng Nickel, Chrome Plate Jsb

6. Tempat Asal: Cina

7. Port of Loading: Shanghai / Ningbo, Cina

8.Pakét: kantong / kotak / karton / palét.
· Pangemasan ageung: 25-30kgs / karton luar, 36-48 karton / palét
· Buleud / karton luar: warna-warni janten numutkeun sarat / normal sapertos pabrik.
 

· Palét: Palét kayu lapis Éropa / Euro Fuming palét kai

9. Syarat Pembayaran: T / TL / C

10. Waktos Pangiriman: normal nyaéta 15-30 Dinten, numutkeun pesenan


1234556789

Milari ASTM A193 B7 B7M Produsen & pemasok anu idéal? Kami ngagaduhan seueur pilihan dina harga anu hébat pikeun ngabantosan anjeun janten kreatif. Sadaya B7M Stud Bolts dijamin kualitas. Kami Pabrik Asal Cina tina B7 B7M Stud Bolts. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, punten kersa ngahubungi kami.

Kategori Produk: Baut> Baut Stud