+ 86 13588290489

sadaya Kategori
EN

Bolts Stud

  • https://www.nbbrightfastener.com/upload/product/1596785364251530.jpg
  • https://www.nbbrightfastener.com/upload/product/1596785359504119.jpg
  • https://www.nbbrightfastener.com/upload/product/1596785357528445.jpg
  • https://www.nbbrightfastener.com/upload/product/1596785365117185.jpg
  • https://www.nbbrightfastener.com/upload/product/1596785366133352.jpg
  • https://www.nbbrightfastener.com/upload/product/1596785366818031.jpg

DIN835 Baja stainless steel Thread Stud Bolt

Jenis Pembayaran: L / C, T / T, D / P, Paypal, Money Gram, Western Union
Incoterm: FOB, CFR, CIF, EXW, FCA, CPT, CIP
Waktos Pangiriman: 40 Dinten

Taros Kami

  • jéntré produk
  • panalungtikan Kiwari

Info dasar

bahan: Beusi sténless

standar: DIN, GOST, BSW, JIS, GB, ANSI

kelas: 8.8


Info tambahan

bungkusan: Paket Massal

brand: BrightFastener

transportasi: Sagara, Bumi, Hawa

Tempat Asal: ZHEJIANG

Sertipikat: ISO

port: NINGBO PORT


Panjelasan Produk

Brightfast perenahna di kota basisir anu éndah di Cina Ningbo Wétan, Propinsi Zhejiang.

Kami produsén propésional sareng éksportir sadaya jinis pengikat sareng hardwares anu sanés.

Kami gaduh pangalaman anu euyeub ku 15 taun dina Fasteners. Pabrik baheula urang nyaéta Ningbo Yinzhou Huayi

Fastener Manufacture Co., Ltd.

Kami arepkeun perhatosan anjeun ngeunaan kerjasama proposal kami. Kami gaduh pangalaman sareng téknologi anu euyeub

kakuatan, manajemén kualitas ketat, Tujuan kami nyaéta pikeun nyayogikeun anjeun produk anu pangsaéna, harga paling kalapa,

jeung servce pangalusna pikeun sakumna dunya. Hayu urang gaduh mimiti anu saé.

Pikeun Fasteners:

Kisaran produksi sareng kapasitas urang ngahasilkeun & panyadia:

Bolts, Kacangan, Screws, Washers, Thread Rods, Pin, Rivet, Anchors sareng aksésoris konstruksi, sareng

Asesoris mékanis dina baja karbon, stainless steel, baja campuran, kuningan & nilon, Produksi acc. Ka

DIN, IFI, BS, ISO, AS, UNI, JIS, GBor Non-standard, OEM, atanapi gambar. Samples.etc.

Spesifikasi Produk: M3-M64 / 1 / 4- 2 1/2

Kisaran kelas pikeun BOLT: 4.8 5.8 6.8 8.8 10.9 12.9; Gr2 Gr5 Gr8; SAE J429; ASTM A307 A449 A354 A320 / A320M A325 / A325M A193 /

A193M A194 / A194M A394 A490 A563 A593 F436; B7 B7M

Kisaran kelas pikeun NUTS: 4 5 6 8 10 1210S; Gr2 Gr5 Gr10; 2h dh

Perlakuan Furface: Polos, Hideung, Biru-Séng Plated Cr3 + / 6 +, Yellow Zinc plated, Hot Dipped Galvanized,

Sands-Spray, Dacromet, Nickelage .. Séng Éléktrik.

Rentang baku:

GB: 530 5780 5782 5784 5781 5783 1228 5785 5786 5787 14 10 8 35 37 901 15389 70 52 6170 6175 1229 55 53 54

6171 6176 6177 95

DIN: 558 601 931 933 960 961 6921 603 608 912 7990 7991 6914 571 186 529 3570 835 916; 975 976; 934 555 6915

5587 6334 439 085 557 6923; 125 9021 6916 436 7989 127

ISO: 4014 4015 4016 4017 4018 7411 7412 8676 8765 4762 10642 4032 4034 4775 4036 8673 6161 7091

ANSI: B18.2.1 / 2/3/4 B18.5.2.1M B18.3 B18.6.4 B18.22 / 21.1; IFI 541 149 111 513 563 538 136 528 128 145 513 /

AS: 1111 2451 1390 B108

BS: 1769 3692 4190 4395-1 7419 2470 4168 1769 3690 4395 4190 1769 3410 4933

JIS B: 1180 1186 1189 1171 1182 1166 2809 1176 1194 1181 1163 1170 1256 1251

UNI: 5737 9327 5933 5587 5588 5589 704 6952

Non-standar: Numutkeun gambar desain atanapi sampel

              gerbang pabrik

Milari DIN835 Stud Bolt Produsen & pemasok? Kami ngagaduhan seueur pilihan dina harga anu hébat pikeun ngabantosan anjeun kreatif. Kabéh Baja karat stainless steel dijamin kualitas. Kami Cina Asal Pabrik Double Thread Stud Bolt. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, punten kersa ngahubungi kami.

Kategori Produk: Baut> Baut Stud