+ 86 13588290489

sadaya Kategori
EN

U-Bolts

  • https://www.nbbrightfastener.com/upload/product/1596075591269061.jpg
  • https://www.nbbrightfastener.com/upload/product/1596786370260714.jpg
  • https://www.nbbrightfastener.com/upload/product/1596786370726707.jpg
  • https://www.nbbrightfastener.com/upload/product/1596786370495144.jpg

DIN3570 Tinggi Kuantitas U Bolts

Jenis Pembayaran: L / C, T / T
Incoterm: FOB, CFR, CIF
Min. Pesenan: 1000 Kilogram
Waktos Pangiriman: 50 Dinten

Taros Kami

  • jéntré produk
  • panalungtikan Kiwari

Info dasar

Model No .: DIN3570

bahan: karbon Steel

sambungan: Umum Bolt

standar: DIN

kelas: 8.8

aplikasi: mesin

finish: Panas Galvanizing


Info tambahan

bungkusan: kantong / kotak / karton / palét

produktivitas: 100 Ton Per bulan

brand: BFT

transportasi: Sagara, Hawa

Tempat Asal: Cina

Supply Pangabisa: ton 100

Sertipikat: ISO9001

port: SHANGHAI, NINGBO


Panjelasan Produk

DIN3570 Tinggi Kuantitas U Bolts
Des: Bolt U mangrupikeun baud dina bentuk hurup U sareng benang sekrup s dina dua tungtung na.

spésifikasi:
1.Size:1/4-1, M6-M33
2. Standar: DIN3570 (teu standar aya)
3. Kelas Properti: 4.8.8.8
4. Bahan: Baja karbon, Baja tahan karat, Kuningan
5.Bérés: Polos, Hideung, Séng, YZP, Hideung Ph, HDG, Lempeng Nikel, Lempeng Chrome Dll
6. Tempat Asal: Cina
7. Port of Loading: Shanghai / Ningbo, Cina
8.Pakét: kantong / kotak / karton / palét

Pakét ageung: 25-30kgs / karton luar, 36-48 karton / palét

Buleud / karton luar: warna-warni janten numutkeun sarat / normal sapertos pabrik

Palét: Palét lapis Éropa / Euro Fuming palét kai

9. Syarat Pembayaran: T / T, L / C

10. No Model: DIN3570, Non-Standar

11. Waktos Pangiriman: 30-50 Dinten

       ujianbarang

Milari DIN3570 High Quantity U Bolts Manufacturer & supplier? Kami ngagaduhan seueur pilihan dina harga anu hébat pikeun ngabantosan anjeun kreatif. Sadaya DIN3570 U Bolts dijamin kualitas. Kami Pabrik Asal Cina tina Jumlah U Bolts Tinggi. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, punten kersa ngahubungi kami.

Kategori Produk: Bolt> U-Bolts