+ 86 13588290489

sadaya Kategori
EN

U-Bolts

  • https://www.nbbrightfastener.com/upload/product/1596026639394813.jpg
  • https://www.nbbrightfastener.com/upload/product/1596786398763811.jpg

Baja U Baja stainless steel

Harga Satuan: USD 0.01 / Kilogram  
Jenis Pembayaran: L / C, T / T, D / P, Western Union
Incoterm: FOB, CFR, CIF, FCA, CPT, CIP
Min. Pesenan: 500 Kilogram
Waktos Pangiriman: 30 Dinten

Taros Kami

  • jéntré produk
  • panalungtikan Kiwari

Info dasar

bahan: Beusi sténless

sambungan: Umum Bolt

standar: DIN, JIS, GB, ANSI

kelas: 8.8

aplikasi: gedong


Info tambahan

bungkusan: kantong / kotak / karton / palét

produktivitas: 300 Ton / Ton per bulan

brand: Brightfast

transportasi: Sagara, Hawa

Tempat Asal: Cina

Supply Pangabisa: 1000

Sertipikat: ISO9001

port: NINGBO, SHANGHAI


Panjelasan Produk

Baja U Baja stainless steel

Des: Bolt U mangrupikeun baud dina bentuk hurup U kalayan benang sekrup s dina dua tungtung na.

spésifikasi:
1.Size:1/4-1 M6-M33
2. Standar: DIN444, UNI 6058 (teu standar sayogi)
3. Kelas Properti: 4.8.8.8
4. Bahan: Baja karbon, Baja tahan karat, Kuningan
5.Bérés: Polos, Hideung, Séng, YZP, Hideung Ph.HDG. Lempeng Nickel, Chrome Plate Jsb
6. Tempat Asal: Cina
7. Port of Loading: Shanghai / Ningbo, Cina
8.Pakét: kantong / kotak / karton / palét.

Pakét ageung: 25-30kgs / karton luar, 36-48 karton / palét

Buleud / karton luar: warna-warni janten numutkeun sarat / normal sapertos pabrik.

Palét: Palét lapis Éropa / Euro Fuming palét kai

9. Syarat Pembayaran: T / TL / C

10. Modél No.:DIN912.Non-Standard

11. Waktos Pangiriman: 30-50 Dinten

Milarian Produsén & Bolt U Bolts anu idéal? Kami ngagaduhan seueur pilihan dina harga anu hébat pikeun ngabantosan anjeun kreatif. Sadaya Bolt U Uyah dijamin kualitas. Kami Pabrik Asal Cina tina Baja U Baja. Upami anjeun ngagaduhan patarosan, punten kersa ngahubungi kami.

Kategori Produk: Bolt> U-Bolts